Çok Uygun Fiyata Lisanslı Antivirüsler - Korsan Kullanmanıza Gerek Kalmayacak
-
mfatihbodur bunu yazdı
1 yıl : 10 TL
2 yıl : 25 TL
:) hoca fiyatın düşmesi gerekmiyor mu, bizim markette öyle, 1 LT yağ 4.5 TL , 2 LT yag 9.5 TL.
biri titanyum biri internet secürü, özellik farkı var.
hayırlı satışlar hocam, o maximum secürünün uzaktan kasa kitleme özelliği filan sağlammış :O
-
mfatihbodur bunu yazdı
:) hoca fiyatın düşmesi gerekmiyor mu, bizim markette öyle, 1 LT yağ 4.5 TL , 2 LT yag 9.5 TL.
hocam normalde haklısın ama 2 yıllık olan hem antivirüs + Hemde İnternet Security
1 yıllık olan sadece antivirüs
-
Hocam almayı düşünüyorum ama sormak istediğim bir şey var. Farkı nedir diğer daha pahalı antivirüs programlarından. Orta seviye bir internet kullanıcısı için yeterli midir ?
-
15 tl ye kaspersky internet security almıştım ben. Ayrıca senin bu verdiğini bi ara bedava aldım ben :)
-
cuneyd bunu yazdı15 tl ye kaspersky internet security almıştım ben. Ayrıca senin bu verdiğini bi ara bedava aldım ben :)
hahahaha :D evet gampanyası vardı bir ara bunun tirendmicroyun
-
antivirüs güzel normal bi kullanıcı için cok ideal ve pc yormadan çalışıyor fiyatıda bedavadan biraz pahalı.
-
swordfish bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
hocam normalde haklısın ama 2 yıllık olan hem antivirüs + Hemde İnternet Security
1 yıllık olan sadece antivirüs
Gördüm sonradan kardeşim benimkisi şaka mahiyetinde, Hayırlı satışlar
-
Creature19s bunu yazdı
Hocam almayı düşünüyorum ama sormak istediğim bir şey var. Farkı nedir diğer daha pahalı antivirüs programlarından. Orta seviye bir internet kullanıcısı için yeterli midir ?
Hocam Orta seviyeli bir internet kullanıcısı isen Sadece antivirüs paketini yani 10 TL lik olanı alman yeterli olacaktır
-
swordfish bunu yazdıCreature19s bunu yazdı
Hocam Orta seviyeli bir internet kullanıcısı isen Sadece antivirüs paketini yani 10 TL lik olanı alman yeterli olacaktır
Hocam bende istanbuldayım ama hiç vaktim yok şu sıralar sen bana ÖM ile ödeme bilgilerini yolla, upload edip yollarsın sana zahmet.
-
Fiyatlar çok iyi ihtiyacı olanlar kaçırmasın bence,