folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Çok Uygun Fiyata Lisanslı Antivirüsler - Korsan Kullanmanıza Gerek Kalmayacak

Çok Uygun Fiyata Lisanslı Antivirüsler - Korsan Kullanmanıza Gerek Kalmayacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

1 yıl : 10 TL

2 yıl : 25 TL

:) hoca fiyatın düşmesi gerekmiyor mu, bizim markette öyle, 1 LT yağ 4.5 TL , 2 LT yag 9.5 TL.

biri titanyum biri internet secürü, özellik farkı var.

hayırlı satışlar hocam, o maximum secürünün uzaktan kasa kitleme özelliği filan sağlammış :O

test 1 2
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

:) hoca fiyatın düşmesi gerekmiyor mu, bizim markette öyle, 1 LT yağ 4.5 TL , 2 LT yag 9.5 TL.

hocam normalde haklısın ama 2 yıllık olan hem antivirüs + Hemde İnternet Security

1 yıllık olan sadece antivirüs

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

Hocam almayı düşünüyorum ama sormak istediğim bir şey var. Farkı nedir diğer daha pahalı antivirüs programlarından. Orta seviye bir internet kullanıcısı için yeterli midir ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    15 tl ye kaspersky internet security almıştım ben. Ayrıca senin bu verdiğini bi ara bedava aldım ben :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    15 tl ye kaspersky internet security almıştım ben. Ayrıca senin bu verdiğini bi ara bedava aldım ben :)

hahahaha :D evet gampanyası vardı bir ara bunun tirendmicroyun

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

antivirüs güzel normal bi kullanıcı için cok ideal ve pc yormadan çalışıyor fiyatıda bedavadan biraz pahalı.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

hocam normalde haklısın ama 2 yıllık olan hem antivirüs + Hemde İnternet Security

1 yıllık olan sadece antivirüs

Gördüm sonradan kardeşim benimkisi şaka mahiyetinde, Hayırlı satışlar

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Creature19s bunu yazdı

Hocam almayı düşünüyorum ama sormak istediğim bir şey var. Farkı nedir diğer daha pahalı antivirüs programlarından. Orta seviye bir internet kullanıcısı için yeterli midir ?

Hocam Orta seviyeli bir internet kullanıcısı isen Sadece antivirüs paketini yani 10 TL lik olanı alman yeterli olacaktır

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı
    Creature19s bunu yazdı

Hocam Orta seviyeli bir internet kullanıcısı isen Sadece antivirüs paketini yani 10 TL lik olanı alman yeterli olacaktır

Hocam bende istanbuldayım ama hiç vaktim yok şu sıralar sen bana ÖM ile ödeme bilgilerini yolla, upload edip yollarsın sana zahmet.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Fiyatlar çok iyi ihtiyacı olanlar kaçırmasın bence,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 3042 Toplam Mesaj: 26