Çok Uyuyorum Arkadaş
-
havalardan sanırım diye düşünüyorum bende hayatımın hiç bir dönemi askerlikte dahil bu kadar uyuduğumu hatırlamıyorum
aşırı derece bi uyku bastırıyor hiç birşeyde fayda etmiyor baş ağrısı çekiyorum ve çok uykusuz kalmayı zorlayınca kendimi
böbreğim ağrıyor..
Uyuyorum uyanıyorum bir kaç saat sonra tekrar uyuyorum sıcakdan insan vucudu biktin düşüyor ondan oluyor diye tahmin ediyorum..
-
tv izleme, pc başındada vakit geçirme. iftardan sonra akşam namazını kıl. soğuk bi duş al. sonra dışarı çık bi kola iç.
motor al bitane motor kullan. yemekten sonra yatak moduna girme hemen.
-
dertli bunu yazdı
tv izleme, pc başındada vakit geçirme. iftardan sonra akşam namazını kıl. soğuk bi duş al. sonra dışarı çık bi kola iç.
akşamları neredeyse hiç pc ye oturmuyorum tv izliyorum oda işler güçler ve seksenler dışında izlediğim pek birşey yok motosiklet var onuda denedim ama gece sıcaklık 30 derece :)
iftardan sonra yürüyek en iyisi
-
atın ölümü arpadan siktiret uyu gitsin amk
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam günde 4 saat falan uyuyorum haftasonları hariç.
minecraft öneririm.
polifazik uyku vs uyguluyor musun yoksa direk 4 saat mi uyuyorsun?
-
Hacı ben hafta içleri taş çatlasın 2 saat uyuyorum. O da gece 4'te eve girip sabah 6'da işe gittiğim için.
Hafta sonları 8 saate çıkıyor.
Bana kalırsa bünye ile alakalı bir durum.
Ben bilgisayar ile tanıştığımdan beri bu şekildeyim. Küçükken geceleri uyuyormuş gibi yapıp nerdeyse sabaha kadar bilgisayar ile uğraşırdım :p
Küçükten kalan bir alışkanlık :D
Senin bünyede uyumaya alışık.
-
DJ_Alper bunu yazdıdertli bunu yazdı
akşamları neredeyse hiç pc ye oturmuyorum tv izliyorum oda işler güçler ve seksenler dışında izlediğim pek birşey yok motosiklet var onuda denedim ama gece sıcaklık 30 derece :)
iftardan sonra yürüyek en iyisi
git sipil dağına tırman o zaman aşağı inme derdin olmaz yukardan bi kaptırırsın yuvarlanarak gelirsin :)))
-
Kansızlık olabilir..Sağlık ocağına gidip tahlil yaptırabilirsin.
-
ilaç felan varmı bu durum için
-
DJ_Alper bunu yazdı
ilaç felan varmı bu durum için
benim bildiğim ilaçlar var ancak bunlar uzun süre uyanık tutuyor az uyku olmuyor mesela 90 saat uyutmuyor seni ama sonra ne kadr uyursun bilmem.