Çoklu Msn

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    cukurova haci eger programi test edecegin bir pc varsa eski falan orada dene....daha once bir firewalla portlara bak....patch i kurduktan sonra antivurssuz calistirinca port aciliyor direk...sonra av ile silip bakinca normale donuyor......denyo launch ta kaspersky tarafindan yakalaniyor biz buna virus yada trojan demiyoruz ama mcafee 8 enterprise direk aktif trojan olarak buldu....ve ayrica port ta aciliyor....gotumden sikmadim yani.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    ya jnrzloader'a hala torajn diye n varmış ya =) he tamam tirocen o he =)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ayrica Mcafee farklidir Mcafee 8 enterprise farklidir...ozellik olarak dunyada bircok profosyonel guvenlik firmasi basta serverlar olmak uzere pc kullanacilari icinde bu av i onermektedir...ve kisisel yaptigim testlerde bunu gostermektedir....ayrintili bilgi icin

www.doctus.net

ayrica orada G... trojeni yedi derken gotu degil ha :) trojan G ile basliyor onu demek istedim :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek
    Sevgili hemşeri ComputerWolf kardeşim,
    Bende zaten Bitdefender var onun firewall var.Herhangi port açıldığı zaman firekt uyarı verir.Ama ben yinede TCPView çalıştırıp bir değişiklik olup olmadığına baktım.Hiçbirşey yok ve üstelik ben bu yamayı çok uzun süredir kullanıyorum zaten.

Ama aklıma gelmişken şunu söyliyeyim, bazı programlar açılır açılmaz yeni update çıkmış diye direkt kendi web sayfasına yönelirler.(Adobe programları bile...) ve antiviruslerin bunu izinsiz bir girişim olduğu için trojen kabul eder.(abartırlar bazen...)

Ama a-patch de böyle bir girişimede rastlamadım.Olsa bile foyası çoktan ortaya çıkardı sanırım.Bence senin pcde başka birşey var.

Sonuç olarak ben ve diğer arkadaşları kullandığı antivirusler dünyada ilk 10 arasında olanlar ayrıca bütün Mcafee versiyonları aynı update listesini kullanırlar aradaki fark engine dir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Eyvellah ustamissin dogrudur....Port acinca ister istemez bir otouyari beliriyor...ama su sayfalarina yonlenme meselesi vardi ondan kaynaklidir...Sagolasin.

Toplam Hit: 3186 Toplam Mesaj: 16