folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Çömelen Devlet (Yılmaz Özdil)

Çömelen Devlet (Yılmaz Özdil)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

Kılıçdaroğlu'nu Anıtkabir'e sokmayacaktı, şimdi danışmanım ol dese kolkola gezerler. Kimi yazıları gayet hoş ama, bu tutarsızlığı gözümdeki tüm imajını uçurdu gitti Özdil'in..

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:
    -----------------------------

çök çök görmesinler

O da deil de arkalarındaki askerler dimdik çakı gibi duruyolar demekki çıkarılması gereken anlamı siz bulun artık ... Vatanı için ölmeyi göze alamayan kaldı ki o kadar korunmasına askerine güvenmeyen 2 adam...

NEDEN? (soru olarak)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

adam tabi çömelecek ne kdar sacma arkadas ayakta dımdık dursunda vursunlar mı

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Statejik bölgelerden anlamayan bir yazardan da anca böyle bişey beklenirdi.

Yılmaz özdil döner koltuğunda ayaklarını masaya uzatıp kahvesini içerken bunu yazdığından eminim.

Askerliğini garson olarak mı yaptı bu herif ?

Orası sınır bölgesi öncelikle... Başbakan ve Başbuğ Eminönü iskelesinden boğazı seyretmiyorlar orada.

Herşeyden önce orası bir askeri bölge, bir hedef alanı, bir mevzi.

Bunu anlamamak için mal olmak gerek. İsterse tepelerinde f-16lar uçsun.

Karşı tarafta dağlar vadiler mağaralar dolu. Ordan 1 terörist bile olsa uzun menzilli silahıyla avlayamaz mı ordan?

Ve sonra olanlar... Bi ülkede genelkurmay başkanın ya da başbakanının kör kurşuna gitmesi ne gibi infiale yol açar ?

Biraz mantıklı düşünün. Her karalanan bişeyi "yazı" olarak nitelendirmeyin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:

ahahahaha :)

vuran böyle vuramaz demek ?

o kadar güvenlik önleminin içine sızan bi roket atar getirememiştir ?

bi el bombası getirmemiştir ?

yada ayakta vuran öyle kafası gözüktüğü kadarıyla vuramaz mı ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

Bosluk bunu yazdı:

ahahahaha :)

vuran böyle vuramaz demek ?

o kadar güvenlik önleminin içine sızan bi roket atar getirememiştir ?

bi el bombası getirmemiştir ?

yada ayakta vuran öyle kafası gözüktüğü kadarıyla vuramaz mı ?

belkide vuramaz nerden bıleceksın ? onun egılmesı sadece önlem almak için ayakta dursa daha hazır olur vurulmaya yanılıyormuyum ? savasta siperlerı nıe yapıolar o zman sadece askerın kafası gorunuyor vuran oyle vuramazmı ?

asker siper yapmasın ?

el bombası getırememısmıdır ?

ha eger sen siperede gerek yok vuran oyle vurur yıne dıyorsan ben birşey demıyorum .

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serdar905
    serdar905's avatar
    Erkek

cay soyleyelim bide..tavla da getirsinlermi?

anasini satayim,arkadaki askerin cani can degil mi?dimdik duruyor..ona kursun islemiyormu yoksa?

binlerce bordoberililer varken korkudan comelen,normal karakalda 3-5 askerle kalsa,napardi bunlar?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palamut
    Palamut's avatar
    Erkek

Komutanlar niye çömelmiş :)

Asıl yanında ki komutan diye gezinenlere sormalı, hükümetten 1 ordudan 2 üst düzey komutan birde o bölgenin komutanı.

Banla beni...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

saçmalamayın safkan akpli arkadaşlar istese terör örgütü başbakanı öldüremezmi çok rahat öldürür ama sonuçlarından dolayı o makamdaki kişiyi öldürmek yemez onun için saçmalamayın da biraz mantıklı şeyler konuşun anladık çok seviyorsunuz başbakanınızı ama biryere kadar ayrıca kreyzinin dediğini katılıyorum orda halka verilen bir imaj vardır sen orda eğilirsen halka nasıl güven verirsin

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

"Kimseyi rencide etmek maksadıyla yazmıyorum; ben de olsam, ben de çömelirim... Çünkü, elimizi kolumuzu sallaya sallaya girdiğimiz Irak topraklarına, kendi topraklarımızdaki kum çuvallarının ardından çömelerek bakabiliyoruz bugün anca."

- O zaman gitsin sınırın dibine, kalksın ayağa da karşıdan biri sıkıp beynini dağıtsın bu adamın. Bu kadar saçma bir söylem olmaz.

Ankara’da yıllardır yan gelip yatarken, dizlerinin üstüne çökmüş örgütün, yeniden ayağa kalkmasına göz yummanın neticesidir bu... Kahramanlarımıza vatan haini muamelesi yapıp, içeri tıkarken, “güzel şeyler oluyor” deyip, teröriste havai fişek fırlatmanın, şımartmanın neticesidir. Şeref madalyalı subaylarımız kendi kafasına sıkarken, utanmadan sırıtmanın... “Camilerimizi bombalayacaklar, bize suikast yapacaklar” iftirasıyla cahil cüheladan oy toplayıp, elinde roketle gezenleri gizli gizli affetmeye çalışmanın bedelidir. Adamlar harıl harıl memleketin yollarına mayın döşerken, şarkıcılarla türkücülerle şov yapmanın, 4-4-2’yle mi yoksa 3-5-2’yle mi hallederiz bu meseleyi diye, futbolcularla top sektirmenin bedelidir.

- Yukarıda terörde verilen şehitlerimizin sayısını koydum. Erbakan döneminde de, erdoğan döneminde de ortalama yükselmiş. Neden? Çünkü istenmiyorlar. Onun için derin devlet ortalığı karıştırmak için emri veriyor. Örgüt dsp ve diğer partiler döneminde latent devresine girmiş, güçlendikçe güçlenmiş, istenmeyen bir parti geldiği zaman reaksiyona geçmiş. Eğer akp bundan sonraki seçim gelemezse, olacaklar belli. pkk yine sessiz döneme girecek. Eğitilip, beslenip büyüyecek. Ergenekon olayı ve kck soruşturmaları iptal edilecek. Yeniden adamlar büyüyecekler. Sonra yine terörle mücadele eden bir parti gelecek. Diğer partiler zamanında dokunulmayan örgüt yine faaliyet gösterecek. Bakınız örneği yukarıdaki tabloda görülüyor. Artık bizim karnımız 28 şubattaki gibi kirli oyunlara tok. Şeref madalyalı bazı subaylar demiş. E tabi danışıklı dövüş. Kendine hizmet edene madalyayı takacaklar tabi. Bunun yanında da apartmanın 7. katından olması lazım, fırlatılan albaylar var. Adamın intihar etme ihtimali sıfır. Çünkü balkondan o kadar ileriye atlama ihtimali yok. Adam gizli tanık olduğu için adamı öldürüyorlar. Diğer tutuklanan subayların da gizli geçmişleri çıktı işte. 28 şubat dönemi bile bunun bir örneği. Ama siz hala görmüyorsunuz. Tayyibe olan suikast ihbarları bunlardan yalnızca birkaçı. Akparti genel merkezi önüne mektup içinde kurşun bırakılıyor. Ve de enteresan olan şu ki o saatte kameraları biri kapatıyor. Akpartinin içinde bile hainlerini yerleştirmişler. Peki bu olay medyaya düştü mü? Hayır. Bunun gibi nice olaylar oluyor. O çıkan ihbarlarla kaç kişi hapse girdi, haberiniz var mı. Hepsinin gerçekliği çıktı ortaya. Yok efendim. Ankara artık ciddi bir adım attı. pkk yı açılımla bitireceklerdi. E tabi pkk sonra azıttı. Doğan medyası da boş durmadı. İşte açılımla bunlar oldu felan. Eğer açılım tamamlanmaya doğru gitseydi, pkk son nefesini şiddetli eylemlerle verip bitecekti. Umarım tayyip açılım olayına devam eder. Ben "sosyalistim" diyen adamların laflarına bakıyorum, açılıma karşı. Hani nerde lan halkların kardeşliği? Şimdi niye destek vermiyorsun. Ad belli: MİLLİ Birlik projesi. Şarkıcılarla türkücülerle demiş. Adam kamuoyu oluşturma peşinde. Neden? Çünkü yahudi medyası doğru düzgün olayı anlatmıyor. Adam birşekilde bunu anlatmak istiyor. mhp, chp napıyo? KUlağını tıkıyor, yok efendim bölünecek vs. Dinledin mi peki? Oturup konuştun mu? Onların işi ne biliyor musunuz sadece köstek olmak. Bakınız taş atan çocuklar komisyonunu terk.

Şimdi mhp, chp diyoruz ki hadi konuşalım. Yok bizim başka projelerimiz var. Hatta yok da yani. Biz iktidara gelince birşeyler düşünecez, onları uygulayacaz. Lan hergün onlarca şehit veriliyor. Bunun zaman geçirmesi olayı mı olur? Gel projeni sun, yoksa diğerlerini dinle, karşılaştır? Sonra ne? Sonra tayyip şehitler üzerinden siyaset yapıyor. Komik.

Erbakanın siyasi tarihine bir bakıyorum. Adam etkin muhalefet yaparak iktidara gelmiş. Gerektiğinde eleştirmiş, gerektiğinde destek vermiş. Mhp 1 konuda bile destek vermedi akpye. Başörtüsünde bile, gitti, sonra geri adım, bir nevi akpyi kapatılmaya doğru itti. Onu bile beceremedi. Çünkü amaçları hizmet etmek değilki. Bundan 2 sene önce ben mhphye veririm diyordum ama iş yapma peşinde olmadıklarını gördüm. Mhpli olup da tayyip gelmesin diye chp ye veren çok kişi olacak. Bu neye benzer biliyor musunuz? Ecevitle Demirelin meydanlardaki atışmalarına benzer, sonra ne oldu, ikisinin de aynı zihniyete hizmet ettiğini öğrendik.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
Toplam Hit: 7847 Toplam Mesaj: 45