Çömelen Devlet (Yılmaz Özdil)
-
AKP li Degilim Ama Sunu Belirteyim Cok Duz Mantik Giden Arkadaslar Var :) Yaw Adamlar Dagin Basindalar 1 Gun Oncesinde Catisma Olmus Bir Yer Dağlarla Çevrili Buraya bende Ciksam Sende Ciksan Öyle Bir Çömelirsinki.. Evin Balkonundan Caddeye Bakmıyorsun Sınırdasın Bırakinda Çömelsinler
-
güzel paylaşım.
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
AKP li Degilim Ama Sunu Belirteyim Cok Duz Mantik Giden Arkadaslar Var :) Yaw Adamlar Dagin Basindalar 1 Gun Oncesinde Catisma Olmus Bir Yer Dağlarla Çevrili Buraya bende Ciksam Sende Ciksan Öyle Bir Çömelirsinki.. Evin Balkonundan Caddeye Bakmıyorsun Sınırdasın Bırakinda Çömelsinler
-----------------------------
sorun orda zaten kendi toprağımızda neden çömelme ihtiyacı duyuyoruz? -
hayatımda gördüğüm en gereksiz en basit ve en ucuz konudur.
napacaktı çömelmeyip? karşı dağlara dönüp kolunu sıvayıp nah işaretimi yapacaktı? yahu zerre mantık varmı şu yazının sahibinde acaba ?
bugüne kadar (1950 den sonra) devletin başlarından hangi başbakan bir cepheye gidipte mehmetçiğe moral vermiş ve yerinde inceleme yapmıştır?
şu polemik konusu yaptığınız şeye bakın ya vallaha yazıktır çömelmişmiş :D
bu sol basın yeminle söylüyorum bokunu çıkardı artık, şunu haber diye karşımıza koyuyolarsa yazıklar olsun ve bu kadar ucuz propagandaya alkış tutanlarıda kınıyorum.
görüşlerinizi bi an bi kenara bırakıp objektif bakın, bu kadar ide fikir olmaya gerek yok.
ben başbakanı orda görünce gururlandım ama birileri safsatalarla dolu beyni ile neler yazıyo çiziyo, yazık valla acıdım.