Command & Conquer Red Alert 3 Görevler
-
Benim de steam de vardı satın almıştım uprisingle birlikte duruyordu, az önce indirmesi bitti, bu başlığı görünce epey şaşırdım :) Daha açmadım oyunu ama steam üzerinden mi yine multiplayer oluyor yine diğer oyun gibi yoksa kendi sistemi mi var ?
-
SpArK;
hocam kendi sistemi var ben daha çözemedim olayi ama ea-games üyeliği falan istiyor CO-OP basinca oradan oynaniliyor
arkadaşlarinla.internette bir kaç video izledim oradan gördüm eğer bu işe yoğunlaşirsak nasil olduğunu bulabiliriz.
antivirus;
Hocam ekran görüntüsünde ki kizlarin hepsi oyunun içinde var.Gerek ara filmlerde gerek oyun içinde.
RaNGeR;
Kardeş oyunun ra2 den çok çok üstün yönleri var öyle deme.Red alert 2 de ki efektler çok basit bu oyuna göre.Bu oyunda ki
gerçekcillik ve efektsel durum ra2 yi 100 e katlar
-
battle.net gibi bir şey olabilir site üzerinden hesap oluşturup oyuna da o hesap üzerinnden giriş yapılıyordur.
sau_nightmare tarafından 09/Ağu/12 14:56 tarihinde düzenlenmiştir -
nerden buluyorlar bu o...puları anlamıyorum.
-
THT2005 bunu yazdı
nerden buluyorlar bu o...puları anlamıyorum.
Ama Güzeller :D
-
THT2005;
Nerden bulacaklar hocam hepsi belli başli ünlü kadinlar.Benim hoşuma şu kanasli kiz gdyor.Oyunda adi natasha volkova
gina carano bokscu gerçektede çok ideal bir hatun.Neyse konu sapmasin beyler oynuyacaklar ve işi çözmek için uğraşcaklar
yazsin artik :D
byorumcek tarafından 09/Ağu/12 15:18 tarihinde düzenlenmiştir -
command conquer 3 tiberiun wars'ın üstüne oyun bilmem aqa :W
-
byorumcek bunu yazdı
THT2005;
Nerden bulacaklar hocam hepsi belli başli ünlü kadinlar.Benim hoşuma şu kanasli kiz gdyor.Oyunda adi natasha volkova
gina carano bokscu gerçektede çok ideal bir hatun.Neyse konu sapmasin beyler oynuyacaklar ve işi çözmek için uğraşcaklar
yazsin artik :D
ortadaki hatun two and half man'da oynadı 8.sezonda manyak bişi :F
bu arada toplanırsa herkes gelirim bende eskiden bi kaç kez oynamışlığım var aşınayımdır bu tarz oyunlara
-
red alert ps'de oynardık pillbox döşerdim heryere
Peroksit tarafından 09/Ağu/12 15:23 tarihinde düzenlenmiştir -
nemesis of roman empire var , RA tarzı değil ama başarılı bir strateji , RA - heroes arası bir mantığı var başarılı bir oyun
bir RA fanı olarak , RA3 hiç beğenmedim karıyı kızı dayayıp güzel oyun sanacağımızı düşünmüşler , RA 2 + yuri çok sağlam oyunlardı fakat 3 kesinlikle hiç olmamış , 2008 falandı galba piyasaya çıktığında tam bi hüsran yaşadıydım sanırım TBT de o aralar yine mevzusu geçtiydi
bi kere strateji mantığına aykırı oyun, strateji oyunun mantığı unitlerin harcanabilir olmasıdır , kaynak ya da alan / kale için savaşılır bunda tam tersi bir mantık var