folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Command & Conquer Red Alert 3 Görevler

Command & Conquer Red Alert 3 Görevler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byorumcek
    byorumcek's avatar
    Erkek

Kreyzi;

Hocam onunda oyunda adi Tanya oyunun içinde bir komando.Çok seksi sahneleri var ayrica oyunda :D

Unutmadan bu oyunda öyle toplanma falan yok kardeş iki kişi bir olup bilgisayari yenmeye çalişiyorsun.Her yendiğin mapta

bölüm geçiyorsun ara filmleri var.İzleyip yeni göreve geçiyorsun.

xzxz;

Hocam red alert 2 serilerinin size güzel görünmesinde ki tek sebep artik sürekli oynamaktan kolay geliyor olmasi.2000 yilindan

beri ra2 serisi diye tutturdunuz.Eğer oyuna girip New Camping diyip anlamaya çalişirsan oyunun güzelliklerini görebilirsin.

Ra2 serilerini kardeşim bile oynuyor yaşi 10.

Cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

3 yıl önce basit modda bitirmiştim. zor modları sevmiyorum bitiremediğim için :)

sana başarılar dilerim :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byorumcek
    byorumcek's avatar
    Erkek

kuytul ;

Teşekkürler kardeş Allieds birliğinde dün gece oyun sonunu getirdim.

Bugun akşam üstü 9 da Sovietlere başliycam.Hard modda oynuyorum.Zaten her görevin başlangicinda mutlaka 1 kere

kaybediyorum.2. tekrar oynayişimda kazaniyorum.Harika bir oyun 

Cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

yüklü olsa gelirdim özlemişim. red alert dışında ona benzer strateji varmı bildiğiniz?

Wargame
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Ben de bir zamanlar RA2 oynardım. Bir ara RA3'ü indirdim ama RA2'nin tadı kalmamış hiç, ben beğenmedim açıkcası. RA3'te sevdiğim tek şey, açıldığında çalan Kızıl Ordu Marşı'ydı :) Biraz takıldım, sildim sonra.

Eğer strateji seviyorsanız Company of Heroes serisini tavsiye ederim. İlk oyunu 2006'da en iyi strateji oyunu seçildi. Üzerine 2 oyun daha yapıldı. Aşağıda oyunun versiyonlarını yazdım, ilgilenen olur belki. Eğer orjinal oynamayacaksanız yalnızca ilk oyunu LAN'dan oynayabiliyorsunuz. Diğerlerini LAN'dan görebilmek için orjinal oyun istiyor. D&R'da bu oyunların orjinallerini çok ucuza bulabilirsiniz.

Company of Heroes (İlk oyun)

Company of Heroes : Opposing Fronts (İkinci oyun)

Company of Heroes : Tales of Valor (üçüncü oyun)

CoH 2 çıkıcak, oyunları birbirinin üstüne kurabilirsiniz, çok sağlamdır da çevremdeki kimse mi oynamaz arkadaş :/

test 1 2
Toplam Hit: 6041 Toplam Mesaj: 26