folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Comodo Firewall + Dokuman

Comodo Firewall + Dokuman

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    vayyy hacı allah bozmasın ne diyelim hacım ben modemden yöndirmeleri yaptım 21. port 80. port ve radmin portlarını yönlendirsem yeter bana :)

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Asıl en baba firewallın ismi bile geçmiyor orada :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hangisi :) Holy mi yazdi

dur hoca radmini anlatayim sana ,4899 mu neydi radmin portu :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    4899 portunu kullanıyo bekliyorum seni compu :D

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://www.speedyshare.com/794559944.html

al hoca video seklinde...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Comodo iyidir, gerçekten iyidir ve sistemi yormaz.

Ayrıca zone alarm kullananlara tavsiyem firewall testlerinde zone için yazılan yorumları okumaları.
    Benim tavsiye ettiğim firewall tabiki eğer donanımsal olmayacaksa Blackice Protection olacaktır. Sanırım en son sürümü 3.6i gibi birşeydi. Makinayı hiç yormadan sadece gerekli ve önemli protokolleri takip ediyor. Crackini de bulabilirsiniz. Manage edebileceğiniz bir application tool da mevcut. 

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
Toplam Hit: 5814 Toplam Mesaj: 27