.Com.Tr Domain Alma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

merhaba

jenerik bir com.tr domain buldum, domain boşta ve almak istiyorum.şirket değilim, domain için şirket kurmadan nasıl alabilirim? herhangi bir firmayı araya katmak istemiyorum çünkü adam direk kendine alır güvenemem çünkü domain çok güzel

burdan yardımcı olucak yol göstericek arkadaşlar olur diye umuyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

şirket veya gerçek kişi olarak ticaret gazetesinde istediğiniz domainin kelimelerinin geçtiği ilanınız olmalı, tabi bunun için vergi mükellefi olmalısınız.

Onun haricinde vergi mükellefi olmayan kişiler sadece isim-soyisim alabiliyorlar.

Sanırım söylediğiniz şartlarda almanız mümkün değil.

Çok çok istiyorsanız; şirket açmak pahalı olur, gerçek kişi olarak istediğiniz domain kelimelerinin geçtiği iş üzerine vergi kaydınızı yaptırın sonra ticaret odasına kaydınızı yaptırın ve tabii bütün kayıtlar istediğiniz domaini alabilecek şartlarda olması lazım,

Gerçek kişi olarak kayıtlar çok fazla ücret tutmaz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Paran varsa herşey mümkün hocam. Marka tescili yapacaksın öyle alacaksın. İlla şirket olmana gerek yok.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Paran varsa herşey mümkün hocam. Marka tescili yapacaksın öyle alacaksın. İlla şirket olmana gerek yok.

bende onu düşündümde şimdi ben gidip marka tescili firmasına böyle bir domain var bunu tescil edip almak istiyorum desem adamın benden isteyeceği para max 500. adam gider kendine alır daha pahalıya satar domaini harbi sağlam, jenerik domain.

peki ben 1 aylığına limited şirket olsam (şu an zaten şahıs şirketiyim) 10 yıllık reglesem domaini, 1 ay sonra şirketi feshedince domaini alırlarmı elimden?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

.tr uzantılı domainleri satamıyorsun, devredemiyorsun, onu da bil de :-)

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

olmadı şirketi satarız, markayı satarız. zaten satmıycam kullanıcam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    freudSusHaksizsin bunu yazdı
    noname bunu yazdı

olmadı şirketi satarız, markayı satarız. zaten satmıycam kullanıcam

http://www.yoncu.com/belgesiz_com.tr_almak

http://www.r10.net/domain-genel/837362-com-tr-alan-adi-almak-bu-kadar-kolay-olur-marka-danismanlik-hizmeti.html

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben vergi mükellefiyim istersen alırım da alakasız işler alabiliyor mu ? Mesela atıyorum ben ayakkabıcıyım gidip de karakulesaatleri.com.tr diye bir domain alabilir miyim ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

ben vergi mükellefiyim istersen alırım da alakasız işler alabiliyor mu ? Mesela atıyorum ben ayakkabıcıyım gidip de karakulesaatleri.com.tr diye bir domain alabilir miyim ?

limited şirketsen alabiliyorsun anladığım kadarıyla, bende şahıs şirketiyim alamıyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yok hocam ya adi ortaklık şirketi sayılıyorum ben

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

hocam marka başvurusunu sen de yapabiliyorsun, ben mart sonunda marka tesciline basvurdum, amk hala .com.tr siteyi alamadım, sistemi falan

değiştirmişler, öyle mal mal beklemedeyiz.Benim tanıdıklarım yaptı  marka tescil işini basvurusunu falan ama eğer güvenmiyorsan kimseye sen

kendin yapabilirsin, bana 200 tl ye mal oldu.

Toplam Hit: 1845 Toplam Mesaj: 14