.Com.Tr Domain Alma
-
şahıs firmasıyım şirketi limitede çevirip 1 ay sonra kaparırım demişsin limitedin tasviyesi 1 yıl sürer öyle bir şey yapma
-
syklops bunu yazdı
hocam marka başvurusunu sen de yapabiliyorsun, ben mart sonunda marka tesciline basvurdum, amk hala .com.tr siteyi alamadım, sistemi falan
değiştirmişler, öyle mal mal beklemedeyiz.Benim tanıdıklarım yaptı marka tescil işini basvurusunu falan ama eğer güvenmiyorsan kimseye sen
kendin yapabilirsin, bana 200 tl ye mal oldu.
işte nereye başvurucaz? nasıl başvurucaz bi bilsem
-
freudSusHaksizsin bunu yazdısyklops bunu yazdı
hocam marka başvurusunu sen de yapabiliyorsun, ben mart sonunda marka tesciline basvurdum, amk hala .com.tr siteyi alamadım, sistemi falan
değiştirmişler, öyle mal mal beklemedeyiz.Benim tanıdıklarım yaptı marka tescil işini basvurusunu falan ama eğer güvenmiyorsan kimseye sen
kendin yapabilirsin, bana 200 tl ye mal oldu.
işte nereye başvurucaz? nasıl başvurucaz bi bilsem
hacım tpe nin sitesini bir yalayıp yutman lazım :) ben pek ilgilenmedim ama önce bir ön başvuru yazısı ile başvurdular, daha sonra tpe bu başvuruyu inceliyor, senin ön başvurunu kabul ediyor.Ama ondan sonrasını ben bilmiyorum daha siteyi alamadık.Sınıf seçimleri diye bir dalga var ben turizm sitesi aldım o yüzden 35. sınıfı seçtiler bana.Senin sitenin içeriğine yada ne bileyim gelecek planlamana göre mesela e ticaret yapacan mı yada ne bileyim herhangi bir organizasyon düzenleme gibi işlere girişecek misin, bu yüzden marka sınıfları var, onları incelemen lazım, tek başına yapacaksan tpe'nin sitesini yalayıp yut, eğer marka tescil büroları ile çalışmak istiyorsan bu kadar da paranoya yapma, bir sürü bu işi yapan insanlar var, mesajlarda gördüm r10 daki bir arkadaş yapıyor muş, adam belki dürüsttür bilemem ama korkuyorsan bu tarz kişilere yaptırmazsın, bayan marka tescilcileri var git onlarla konuş hallet işini.