Conan O'brien İle The Tonight Show..
-
Conan O'Brien ile The Tonight şovu takip edenleriniz varsa olaylardan da haberiniz vardır.Olmayanlar için anlatayım.
Conan O'Brien The Tonight Show u Jay Leno dan devralmıştı ve gectiğimiz akşam tekrar Jay Leno ya bıraktı.Sebep ise NBC nin zarar etmesi ve bence Conan çok daha kaliteli bir şov programı yapıyor.Son programda yaptığı konuşma ise çok iyiydi Conan O'Brien in.Konuşmasın dan bir kesit .
"sadece bir tek şey istiyorum, ve bunu daha çok izleyen genç insanlara yönelik söylüyorum. lütfen olumsuz olmayın.
olumsuz bakış açısından nefret ediyorum. bilginiz olsun, insanda en sevmediğim özelliktir.
sizi hiçbir yere ulaştırmıyor.
kimse böyle bakarak/davranarak istediği yere tam olarak ulaşamıyor."Ve böyle bir kişiyi kaybetti NBC yeni projelerini bekliyoruz ama bütün TBT ye şunu sormak istiyorum.
Sizce Jay Leno mu yoksa Conan O'Brien mi daha iyi şovmen? Herkese göre değişecektir eminimki açıklamasıyla birlikte verirseniz cevabınızı sevinirim.
* Bu arada Conan O'Brien ile The Tonight Show un tekrar bölümleri haftaiçi hergece saat 23:00 da verilecekmiş.
-
hahaha:)
EN iyisi "Jay O'brien" demisti elemanin biri:) Benim favorim letterman, o da hayli yavsak biri:)
Abi ben hic isinamadim obrien'a, daha onceden de izlerdim en fazla bes dakka sonra sokayim sana derdim:) yani bilmiyorum neden ama yine soyle bir espiri patlamisti bu konuda, National Public Radio'yu dinlerken.Jay spot jokes that nobody likes; Conan makes jokes nobody understand...
Yani eleman biraz yeni nesil komedyanlardan gibi gozukse de bayagi ezik bence. Asiri bir antisempatilikligi var hem de irish:) irlandalilar porpgram saattinde barda oluyor genelde, destek cikamadilar.
Ama ne olursa olsun, TV tarihinin en ezik adami olarak notlara gecti. 7 ay tonight show;u sundu sonra atildi....
-
jerry bunu yazdı:
-----------------------------
hahaha:)
EN iyisi "Jay O'brien" demisti elemanin biri:) Benim favorim letterman, o da hayli yavsak biri:)
Abi ben hic isinamadim obrien'a, daha onceden de izlerdim en fazla bes dakka sonra sokayim sana derdim:) yani bilmiyorum neden ama yine soyle bir espiri patlamisti bu konuda, National Public Radio'yu dinlerken.Jay spot jokes that nobody likes; Conan makes jokes nobody understand...
Yani eleman biraz yeni nesil komedyanlardan gibi gozukse de bayagi ezik bence. Asiri bir antisempatilikligi var hem de irish:) irlandalilar porpgram saattinde barda oluyor genelde, destek cikamadilar.
Ama ne olursa olsun, TV tarihinin en ezik adami olarak notlara gecti. 7 ay tonight show;u sundu sonra atildi....
-----------------------------Ezik ? :D Bence Tv tarihinin en büyük ezikliğini NBC yaptı :D NBC paraya baktı Jay de para bok ya. Para konuştu yani.İrlandalı falan olması hiçbir şeyi değiştirmez ayrıca.Anti-sempatik diyorsun da hiç değilse Jay gibi koca çeneli değil :D
Conan başka bir şov yapsın da o zaman gör sen NBC yi :D
Ayrıca İngilizce üstüne uzmanlaşmış olan Conan bunu esprilerinde çok rahat yansıtıyor seyircilere. Bkz. ince espriler. ;)
-
Jay Leno ısınamadım . Conan O'Brien 'ı harcadılar bence hata yaptılar
-
coco iyiydi adam bu iş için yaratılmış ama başka yerlerde çıkar coco üzülmeyin
-
Conan O'Brien rulz.
Jay Leno çok göt bi herif ama onu da severim,conan daha iyi her zaman.. saçları yeter zaten =) -
bence de Conan O'Brein daha iyi izledikçe gülmekten yarılıyom :D
-
İkisi de ayrı dayaklık. esprilerden sonra gülmemk için kendilerini kasıp saçma göz hareketleri yaptıkları sırada suratlarına uçan tekmeyle giresim geliyor. çok yapay bu adamlar ya. tamam espriler, ünlülerle konuşmaları, şakalaşmaları falan hep öncden ayarlanmış şeyler de insan bunu belli etmez biraz doğal davranır en azından. Geçmişler kartondan espri okuyorlar marifet gibi... Jay'in koca çenesi Conan'a, Conan'ın bidon kafası da Jay'e girsin.
-
Hoca Jay Leno'da nedense benden de olabilir izledikçe sıkılıyorum.
Conan öyle değildi. Saatlerce izleyebilirim durmadan. Adamın saçları bile karizmaydı be :p
-
Kaligula bunu yazdı:
jerry bunu yazdı:
fox'a gececek diyorlar. artik glenn beck gibi o da obama komunizm getiriyor diye espiri yapmaya baslar sirf murdock'a yalakalik olsun diye:):) -
Conan o brein harikaydı bence.Gülmekten kendimi alamıyodum.