folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Contact Lens Kullanan Varmı.

Contact Lens Kullanan Varmı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gözlerin renkli gözükmesini sağlayan lensler hakkında bişi soormak istiyorum. kullanan yada bilgili olan arkadaşlar varmı acaba.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    çok titiz olman lazım..steril ortamlarda koruman lazım lensleri..eğer bunları yapamicaksan bence takma..boşver..

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------
    çok titiz olman lazım..steril ortamlarda koruman lazım lensleri..eğer bunları yapamicaksan bence takma..boşver..
    onları hallederiz. ama benim esas sorum. ne şekilde nerden alıyoruz neye göre alıyoruz markası modeli fln varmı. safir mavi almak istiyorum. marka modeli fln varsa hangisini önerirsiniz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    Hiç bişiye göre almana gerek yok
    dereceli olmadıgı için heryerde bulabilirsin direk alabilirsin
    marka falanda yok kafana göre al

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Gözlüçülerin vitrinlerinde yazar zaten,kontakt lens bulunurvs gibi.Oradaki görevli arkadaşlara sen yine de bir sor.Numaralıda marka vs var,fark ediyor,özellikleri az olanı,çok olanı vs.Ama numarasız,renkli olanları bilmiyorum.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    bn  numaralı lens kullanıyorum orta sondan beri şmdi üni. 1. snıf btiyo,6 sene falan ediyo işte 6 senedir kullanıom.renkli alcaksan hiç alma çünkü renkliler çok göze batıo kolpa oldugu baya belli oluyo.  bi de gece yatarken çıkarması zor gelio. her gece çıkarman lazım böle.gözlük kullanmasından rahatsız oldugumdan lens kullanıom bnce hiç lens le uuraşma derim.daha da sorun olursa cwaplayabilirm :))

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    nickneyime bunu yazdı:
    bn  numaralı lens kullanıyorum orta sondan beri şmdi üni. 1. snıf btiyo,6 sene falan ediyo işte 6 senedir kullanıom.renkli alcaksan hiç alma çünkü renkliler çok göze batıo kolpa oldugu baya belli oluyo.  bi de gece yatarken çıkarması zor gelio. her gece çıkarman lazım böle.gözlük kullanmasından rahatsız oldugumdan lens kullanıom bnce hiç lens le uuraşma derim.daha da sorun olursa cwaplayabilirm :))

1 lensi ne kadar kullanabilirsin. son kullanma tarihi fln varmı . öyle bişi duydum 3 ay dan sonra fln atılıyo pek kaliteli olmayanlar. çok kaliteliler ise 3 yıl 4 yıl fln kullanılabiliyormuş varmı bunun aslı fln

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaGaNoS
    ZaGaNoS's avatar
    Erkek

lensin kullanım süresi oksijen geçirgenliğine göre değişiyor. hatta bazılarında lensle uyumak bile bir hafta kadar serbest oluyor. lens satan optik mağazalarından birine gidip gereken bilgiyi alabilirsin.

benim tavsiyem gözünde başka bir rahatsızlık varsa kullanma,  onun dışında gözlükten çok da bir farkı yok.

şartlar ne olursa olsun, serinkanlı kalmak kadar bir insana bir diğeri karşısında üstünlük sağlayan bir şey daha yoktur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

narkozMRT bunu yazdı:
    nickneyime bunu yazdı:
    bn numaralı lens kullanıyorum orta sondan beri şmdi üni. 1. snıf btiyo,6 sene falan ediyo işte 6 senedir kullanıom.renkli alcaksan hiç alma çünkü renkliler çok göze batıo kolpa oldugu baya belli oluyo. bi de gece yatarken çıkarması zor gelio. her gece çıkarman lazım böle.gözlük kullanmasından rahatsız oldugumdan lens kullanıom bnce hiç lens le uuraşma derim.daha da sorun olursa cwaplayabilirm :))

1 lensi ne kadar kullanabilirsin. son kullanma tarihi fln varmı . öyle bişi duydum 3 ay dan sonra fln atılıyo pek kaliteli olmayanlar. çok kaliteliler ise 3 yıl 4 yıl fln kullanılabiliyormuş varmı bunun aslı fln

Evet 3 ay ve 1 yıl var bildiğim kadarıyla.. 3 ayı geçirirsen batma yapıyormuş 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    bende alıcam, aradıgım modeli bi yerde gördüm ama hatırlamıorm neresi oldugunu :S cok aradım hala bulamadım o deseni. düz beyaz, üzerinde yesil dollar ($) var :D

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

narkozMRT bunu yazdı:
    nickneyime bunu yazdı:
    bn numaralı lens kullanıyorum orta sondan beri şmdi üni. 1. snıf btiyo,6 sene falan ediyo işte 6 senedir kullanıom.renkli alcaksan hiç alma çünkü renkliler çok göze batıo kolpa oldugu baya belli oluyo. bi de gece yatarken çıkarması zor gelio. her gece çıkarman lazım böle.gözlük kullanmasından rahatsız oldugumdan lens kullanıom bnce hiç lens le uuraşma derim.daha da sorun olursa cwaplayabilirm :))

1 lensi ne kadar kullanabilirsin. son kullanma tarihi fln varmı . öyle bişi duydum 3 ay dan sonra fln atılıyo pek kaliteli olmayanlar. çok kaliteliler ise 3 yıl 4 yıl fln kullanılabiliyormuş varmı bunun aslı fln

ya şimdi şöle bişe war.bn aylık ens kullanıom.aybasında değiştiriyom yenisini takıom.onun için yıllık lens alıom.gece yatarken çıkartıom.bi kaç kere unutup lens le yatmıştım sabah kalkınca böle gözlerime acaip batıodu.hasktr lens le yatmısım falan demiştim direk çıkarıp lens solusyonuna koyduydum.sana son bişe diyim. öle durduk yere gözlerinde problem yoksa gözlerim renkli olsun die lens alma bence.:) durduk yerine gözüne batar göz yaşarması yapar ara ara problem yapar. 

bunch of idiots around me, yes everywhere.
Toplam Hit: 1810 Toplam Mesaj: 15