Contact Lens Kullanan Varmı.
-
ZaGaNoS bunu yazdı:
-----------------------------lensin kullanım süresi oksijen geçirgenliğine göre değişiyor. hatta bazılarında lensle uyumak bile bir hafta kadar serbest oluyor. lens satan optik mağazalarından birine gidip gereken bilgiyi alabilirsin.
benim tavsiyem gözünde başka bir rahatsızlık varsa kullanma, onun dışında gözlükten çok da bir farkı yok.
-----------------------------
bi rahatsızlıgım yok gözümde kardeşim. zevk için :) -
çakır yeşili lens kullanıyorum bu 4. lensim
-
bende kullanıyorum hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar.temizliğine dikkat edersen problem olmaz ama once göz tansiyonunu ölçtürmen lazım bu cok önemli deneme amaclı 3 aylık lenslerden alabilirsin rahat kullanabilirsen senelik lensler alırsın
edit:marka onerisi istersen vsy sophistic derim
-
Gözde batma kuruluk yapar, renki lens cok bellidir, gözünün ön tabakasında olduğundan dolayı yakından bakıldığında gözünün önünde çirkin bi görüntü oluşturur, özellikle renkli lenslerde cok daha fazla belli olur...
Onun haricinde gözün ön tabakasının incelmesine neden olmaktadır, Lazer ameliyatı fln olurken bile, ameliyattan önce uzun bir süre kullanmaman gerekmektedir...
Sırf lens yüzünden gözünde cok büyük sorunlar cıkan, gözleri haftalarca kan canağına dönen insanlar var iltihap mikrop vs gibi sebepler yüzünden çünkü lensin takıldığı yer orada mikropların kalması için en güzel mekanlardan birisi ve göz yaşıda temizlemiyor direk olarak
3 kere ameliyat oldum gözden, kısa bir süreliğine bende kullandım, doktorumda tavsiye etmiyordu...