Çook Çok Dandik Bi Site Ama Gelir Elde Edebilirsem Bedava Sms Gönderticem :)
-
selam dostlar bi site açtım sponsorum buzula tşkleer 4 mb hosting için :D
neyse fazlası gerekmiyor zaten ben az olsun öz olsun istedim :)
tasarım ço kdandik 3 tane sınav geri sayımı var eğer tarih ve saat verirseniz başka sınavları da eklemek isterim öss kpss gibi
asıl amaç burda reklamlardan 60 ytl gelir elde edip redsms.orgdan 5000 sms almak ve sitede bedava gödnerime sunmak :)
güzel tavsiyeleriniz versa / yardımcı olabilirseniz tasarım hazırlayabilirseniz vs. güzel olur.OKS ye hazırlandığım için uğraşabileceğim zamanım az böyle oldu işte..
herneyse uzatmayalım
Kahrolası Sınavlar :
www.kahrolasisinavlar.uni.cc
adres süper dimi :)
-
1-Reklam yasak
2-Sen onu bedava yaparsan 5000 sms yetçekmi? türk insanını düşün forumlarda bi bedave sms düştümü 2 gün sonra kapanıo.
-
reklam olarak algılamayın lütfen
ayrıca çömzkende banlanmak istemiyorum kefillik bağlantım bittikten sonra banlanacaksam ( ki İnşaAllah banlanmam ) banlanayım isterim :)
tabiki 5000 değil 10.000-15.000 civarı alacağım.yeterki bi 5000 ile başlayayım.üyelik mail başına 1 üyelik üyelik başına günde x sms vsvs... olacak o nedenle sorunum yok ama o lk 60 ytl gerekli (=
-
eğer seni mutlu edecekse reklamına tıkladım ;)
-
güzel bi düşünce döner sermaye gibi. önce parayı alırsın sonra yatırım yaparsın sonra daha çok para alırsın sonra daha çok yatırım yaparsın :)
güzel bi düşünce. ama uni cc ile olacak bişey değil buzula söle bi de domain alsın sana :D sonra reklam filan alırsın. forum filan kurarsan günde 100 posta 10 sms veya daha fazla dersin böylece reklam gösteriminide arttırırsın :) çok önemli aslında gösterim.
artık bizide unutmazsın :D okadar proje yaptık :D
-
sitenin adı güzel geliştirebilirsen iyi şeyler olur
-
En azından birkaç bölüm ekleseydin.
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------1-Reklam yasak
2-Sen onu bedava yaparsan 5000 sms yetçekmi? türk insanını düşün forumlarda bi bedave sms düştümü 2 gün sonra kapanıo.
-----------------------------googlenin verdiği 100$ ile 5000 smsden fazlasını alırım.verirse tabi :)
-
2 defa tıkladım yeğenim,ayrıca aferim sayaçları sevdim-maraton havası vermişsin güzel :D
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
2 defa tıkladım yeğenim,ayrıca aferim sayaçları sevdim-maraton havası vermişsin güzel :D
-----------------------------teşekkür ederim arkadaşım :)
hadi millet azcık destek olun iyi gidiyor sizi kazıklayacağımı falan asla aklınızdan geçirmeyin lütfen !..
resim ekliyorum bakın ne kdar oldu...az işte biraz yardımcı olsanız iyi olcakda neyse..lütfen :(
buyrun resim linki , safya kaymasın diye resmi koymadım :
http://img524.imageshack.us/img524/8900/scr6f3c80wz9.png
-
hocam tıklıyorum ne kaybederim ki bi tıkla ?? sonuçta burası bir aile dimi :]