Cool (Kuul) Olmak
-
Önceleri çok tikkyce geliyordu.Kısaca bi tarafı kalkmış arkadaşlar olarak bilinirdi.Fakat son zamanlarda ciddi anlamda kafaya taktığım bir terim neden mi?
Milletle muhabbet ediyorsun herkezle konuşuyorsun dost oluyorsun sana atmadıkları kazık kalmıyor.Diyorsun ki 3-5 arkadaşım olsun ama tam olsun yeter oda olmuyor.Cool olmak mı lazım ne diye düşünüyorum.
Millet nedense onunla konuşmadığın, takmadığın zaman, ilgilenmediğinde hem havalı diyor hemde feci halde sana yaranmaya çalışıyor.Bir kaç kez bu modda dolaşmıştım.Yani geçn sene dershanede.Hoşlanan kızlarda oldu, benimle muhabbet etmek için uğraşanlarda.Fakat sonradan baktım bu mod bize göre değil.Milleti kabaca miklememek hem millete koyuyor ama bu arada banada çok dokunuyordu.
Yani millet he bu mu çok artist havalı falan diyor.İnsanlara nasıl yaklaşacağımı şaşırdım.Bana karşı cool olmak isteyen çok kız var.Daha doğrusu normalde öyle benimlede konuşmuyor falan.Sonra diyorum öyle mi..Onun konuştuğu her adamla tek tek tanışıyorum muhabbet ediyorum muhabbet ortamında kızı hiç takmıyorum, bana birşey sorduğunda ismini unutuyormuş gibi yapıyorum kız resmen tav oluyor.
Dershane ortamında vardı bir kaç tane böyle e tabi adamlarıda tanıyorum kızın biride vardı hiçte sevmezdim bu şekilde yaptım kız benden hoşlanıyormuş.Bir an düşündüm bir laf vardır ya seversen ... le başlıyor bazı insanlar için ne kadar doğru.Böyle bir kızla takılmak benim için çok zor.Fakat bu günlerde kafama çok takıldı bu kuul olmak.İsmide çok cins.
Ben ne mi yapıyorum?Daha delikanlılara yakışır birşey olan "kendin olmak" 'ıuyguluyorum.Ben heryerde benim.Bir çok kız bundan da hoşlanıyor fikirlerimi sevdiğimi söylüyor (bilirsiniz birazda mualefetim).Vallahi psikolojiyle ilgilenmeden önce herkez aynı gibi idi.Psikolojinin içine daldım beden dili şu bu sonra üstünden 4 sende geçince insanlar daha karmaşık bir hal alıyor.
-
hocam haklısın ama cool olmak en iyisi :)
kimseyi takmıcaksın aslında ama bende gocunuyorum öle olunca sanki biri bi an için azarlıcakmış gibi geliyor neden böle havalısın dicekmiş gibi geliyor ve insan korkuyor
ama cool olursan hiç acı cekmezsin ki ben tansiyon hastasıyım cool ve relax olmalıyım =)
Tikky 4eva :D
-
tikky ve emo ve onların aldıgı tepkiyi karsı gelicek durumda olmayıp onlar gibi gözukenlerin hepsi tıpkı ekonomide ki görunmez el terimin sosyolijdeki karslıgı gibi gelir hep bana.Bazı olaylar tetikliyo bazıları bu yüzden talep ediyo taleplerin karsılıgnda ise bu tur insalar turuyo simdi belli bir dönemde emo ve tikkyler alt kulturdu malum ekonomik ucurmları olan bir ulkede alt kulturlerin olusması normal ama bu alt kulturler belli bir zamanla populer kulturen etkisyle alt kultur kimliklerini kaybettikler populer kulturun bir parcası oldular populer kultur onları yedi öguttu ve geriye dıskıları yani suanki TM ler kaldı yani trede marklar sosyolojideki ticari mallar tabiki bu durumda kızlar halkı olusturyo bunlara uyan erkeklerde malları bizlerin yapması gereken bu piyasayı iyi tahlil etmektir.biz bu tm lere kısaca evcil hayvan yakıstırması yapıyoruz arkadas arasında.görup guluyoz egleniyoruz populer kulture savas acıcaksın cunku onu sekillneidren eller bu salakca piyasaydan pay almaya calısan bir grup para gözlerdir.işte ozaman cool olursun yada akıllı bir adam ne dersen de.
-
ah canım benim yaa aynı dertten muzdaribiz kazık yemek hoş bir şey unutmaki tecrübe hatta yedigimiz kazıkların ürünüdür cool olanlar sanmaki cool sallamışım cool olmayı özgür yaşa biri seni cool zannetsin diye burnun havada olma saçlarını tarama sakallarını kesme ayakkabılarını baglama hani boş vermişim dünyayı de tüm sorunlar çözülür anladın sen onu :D hem kız nedirki unutma leyla gelin oldu ama mecnun mezarda.
-
tikilerin arasındaki ben :p ama yok yok cool olmak sıkıyor beni... :D
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------ah canım benim yaa aynı dertten muzdaribiz kazık yemek hoş bir şey unutmaki tecrübe hatta yedigimiz kazıkların ürünüdür cool olanlar sanmaki cool sallamışım cool olmayı özgür yaşa biri seni cool zannetsin diye burnun havada olma saçlarını tarama sakallarını kesme ayakkabılarını baglama hani boş vermişim dünyayı de tüm sorunlar çözülür anladın sen onu :D hem kız nedirki unutma leyla gelin oldu ama mecnun mezarda.
-----------------------------yuh yani hocam kro mu olalım :S
öle yapacağına vur mala rahatla ama kendine ozen goster kendine baq :D daha ii
hiç bir zaman bir kıza bağlanma bence tek kural bu
-
en iyisi arkadaşlık kurmamak!
-
cool lafina gıcık oluyom :)
-
"Cool" kelimede bile memenet yok :S
En iyisi kendin olmak,yapmacık olaylara girmeye gerek yok..Kaale alman gerekenleri kaale alacan,almaman gerekenleri bi tarafına bile takmayacan..
-
abi kendin olmak kendin olmadıktan sonra arkadaşlarınıda kendin olmayarak kazanırsın o arkadaşta bi mikime yaramaz.
bak bana yalnız adamım benim gibi düşünmeyenlerle arkadaşlık kurmak için kasmıyorum ama benim düşündüğüm şeyleri düşünen birisi çıkarsa o dostluğu kazanmak için yapmıyacağam şeyde yok. -
Kendin olmaktan şaşma en iyisi ve en güzeli budur zaten . . . bi kere o kelime de memenet yok :)