folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cool (Kuul) Olmak

Cool (Kuul) Olmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isoT
    isoT's avatar
    Erkek

ne demiş ünlü düşünür tarkan

başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin :P

cool ne ki tam olarak hiç bişeyi iklemiosun coolmu oluosun? :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

hayat boş pompala coş mantığıyla hareket etmek lazım

gördüğün sorunlar hepsi zaten küçücük misal 2 saat sonra deneme sınavım var.Stres mi yapıcam ömrümden ömür mü yicem yoo. sınav sonuçta takma geç.Ne kız afra tafra mı yapıo salla o yapadursun sen eğlenmene bak.Ben bunu yaparken ayağıma converse giymiorum belki ama salla boşver mantığıyla hareket etmek gibisi yok :)

http://yigitdemirag.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    her insan hayatının bi döneminde 'cool' die tabir etdiğimiz durumu yasar..  ama cok az kişi bu durumu devam ettire bilir... yhani çok değişik türlerini gördüm.. sadece kız tavlama tekniği olarak kullananlar war bi kızı gördüğü zaman herkezi iplemez tavırlarda bulunmak.. sonra ew ortamında adamın tipi kayıkmış türü espiriler yapıp bi ortama girdiğinde ona buna selam wermez tipleride biliorm.. açıkcası cool olarak kız tavlama işine zamanında bende girdim. sonra anladımki cool lukla bulunan kızlardan bana hayır yok benden onlara kafalarımız uyusmuo yhani.. bende kendim olmaya karar werdim.. bide bunu atlatamayanlar wardırki.. mesela kendisi can ciğer arkadasımdır.. adam okadar cool ki 9 yıllık arkadasım arada bana bile cevap vermio.. (gerçi ben coollukdan deil mallıkdan die düşünüorm arada ama) tabi buda beni uyuz edio.. enseye tokatı yiyince cevap verio o ayrı :D coğu insan cool gibi görünmeye calıssada coğu bi yerden bi patlak werip kendine özgü bi cıvıklık mutlaka yapıo.. (ha bide cool olmayı günes gözlüğü+önü açık pembe tişört vs... sananlar war onlara hiç girmiorm..)

NesTo | same shit diffirent asshole
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    sipidik bunu yazdı:
    -----------------------------
     (ha bide cool olmayı günes gözlüğü+önü açık pembe tişört vs... sananlar war onlara hiç girmiorm..)
    -----------------------------
    hocam o tipler var ya o tipler :):) off offf bitiorm onlara kopuyorum her seferinde :D

http://yigitdemirag.com
Toplam Hit: 8641 Toplam Mesaj: 25