Corel Cracklı Olduğunu Anladı.
-
Bilgisayarım da corel draw x 6 var bir hafta önce antivirüs ile tarama yapmıştım o zaman bi sıkıntı olmadı dll vb bişey bulmadı ancak 2 gün önce bildirim geldi corelden yasal olmayan yazılım kullanıyorsunuz diye satın alın dedi bende bildirimi kapatıp devam ettim çalışmamı hazırlamam tam 1 saat sürdü ama deneme sürümüne atlamış ne kaydediyor ne de yazdırıyor bilgili bi abime sordum bana antivirüs bulmuştur dedi format atman lazım dedi format atmadan bi yolu varmı acaba kaldırıp kursam olurmu acaba crakmı pasifti?
Aress tarafından 14/Ağu/15 23:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam bu aralar corel kendisi yapıyor galiba bunu çünkü herkes bu sorundan şikayetçi bi kaç tane reklamcı arkadaşta aynı problemden dolayı sıkıntıda.
Ben corel x7 kullanıyorum bende bi problem olmadı ama x6 genel öyle aslında hangi siteden çekiyorsa ip adresi host dosyasından engellense düzelebilir.
Çözüm olursa diye takipteyim.
-
Hocam bütün çalışmalar x6 olarak kayıtlı revo unistlaer ile kaldırsam corel in web sayfasını engellesem tekrar kursam sorun çözülürmü
-
x7 kullanmaya alışmak zor gelir demezsen x7 ile x6 dosyalarını açabiliyorsun hocam.
Ama arkadaşın bilgisayarına format attık sonra yükledik sonra yine aynı sorun oldu.
Corelin web sayfasını engellemen bişey değiştirimi bilmiyorum belki başka bi yerden çekiyor olabilir. Konu hakkından daha bilgili müritlerimiz vardır diye düşünüyorum :)
-
yanımdaki grafikerde bilgisayara doğru sayıp duruyorsa göz ucuyla bakıyorum ki dediğin sorunlar var
ne oluyor yine deyip söyleniyor. sildi yükledi sildi yükledi . bendede var bende kaydet butonu aktif değildi. bende sildim yükledim ama yinede arada bozuluyor
-
risk53 bunu yazdı
x7 kullanmaya alışmak zor gelir demezsen x7 ile x6 dosyalarını açabiliyorsun hocam.
Ama arkadaşın bilgisayarına format attık sonra yükledik sonra yine aynı sorun oldu.
Corelin web sayfasını engellemen bişey değiştirimi bilmiyorum belki başka bi yerden çekiyor olabilir. Konu hakkından daha bilgili müritlerimiz vardır diye düşünüyorum :)
umarım vardır hocam ps den id kadar tüm çizim prograları var format atarsam na nay :)
-
x7 kur serialle etkinleşiyor crack yapmana gerek yok bugüne kadar sıkıntı çıkarmadı x6 dosyaları x7de de çalışıyor
serial programını sandboxie veya sanalda çalıştırırsan iyi olur.
http://s6.dosya.tc/server/u9ockh/Corel_Draw_x7.rar.html
offline aktivasyon kısmından yapacaksın.
pesimistzombie tarafından 14/Ağu/15 23:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Yalnız şunu belirteyim X7 kullanıyorum yaklaşık 1 yıl felan oldu benim kullandığım x7 de şöyle bir sorun var.
Örneğin bi yazı yazdım degrade verdim yani corel dili ile fountain deniyo galiba ve bunu x6 olarak kaydettim x6 yüklü olan bir bilgisayarda bunu açtığın zaman
sadece o fountain yaptığım kısmı vektörel değilde bitmap olarak görüyor galiba sadece öyle bi sorun var belki sonraki sürümlerde değişmiş olabilir.
-
Elinde orjinal photoshop kopya ve corel varmı
-
proxifier adlı program ile corel'in exe'sinin internete bağlanmasını engelleyebilirsin
corel'i sanal xp'ye kurup onun internetini kesebilirsin
YekteranBaymedir tarafından 15/Ağu/15 00:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Teşekkürler deneyim olmassa yazarım