folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Corona Sonrası Tad Ve Koku Kaybı

Corona Sonrası Tad Ve Koku Kaybı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

düşünsene hafif osuruyorsun, koku yok, nasılsa kokmuyor diye sinsi sinsi atıyorsun meğerse leş gibi kokuyor, iyi ki doğadayım yoksa çoktan öldürmüşlerdi beni.

:D

İşte doğallığını bozmayan insan türü.bence etki etmeden teğet geçecek sağlığını test etmiş oldun hastalığın pis yanı corona değil paranoyak yapması geçmiş olsun. 

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

düşünsene hafif osuruyorsun, koku yok, nasılsa kokmuyor diye sinsi sinsi atıyorsun meğerse leş gibi kokuyor, iyi ki doğadayım yoksa çoktan öldürmüşlerdi beni.

İşte doğallığını bozmayan insan türü.bence etki etmeden teğet geçecek sağlığını test etmiş oldun hastalığın pis yanı corona değil paranoyak yapması geçmiş olsun. 

tabi şimdi terledin soğudun kokuyor musun kokmuyor musun bilmiyorsun, normalde hemen anlarsın anlaşılmıyor, çorabımı koklamadan ayağımın koktuğunu anlayamıyorum iğrenç bir şey.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    weskeyy bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

tabi şimdi terledin soğudun kokuyor musun kokmuyor musun bilmiyorsun, normalde hemen anlarsın anlaşılmıyor, çorabımı koklamadan ayağımın koktuğunu anlayamıyorum iğrenç bir şey.

rutine bindirmeye calis hocam vucut bakimlarini.

gunde bir suyun altina gir cik mesela 5 dk.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    weskeyy bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

rutine bindirmeye calis hocam vucut bakimlarini.

gunde bir suyun altina gir cik mesela 5 dk.

burda imkan dahilinde değil o iş hocam :) ev yarım halde yarısı yok, su depodan, wc ye camiye gidiyorum arada sırada yaşlı göt zurna senfonisi falan dinliyorum istemeden. henüz bir düzen oturtamadım, her şey yarım yamalak ilerliyor hayatımın bu döneminde.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

tat ve koku neredeyse 2 ay sonra yavaş yavaş gelmeye başladı, başladığında da eski tadı ve kokuyu duyumun kendimce %20 si gitti gibi geliyor.

unutkanlık gibi bir şey başladı. mesala armut diyecem, elma, ayva, sarı, çöpü vs diyorum ama bir türlü armut çıkmıyor. sanki armut silindi. daha sonra aklıma geliyor.

boş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

ben de  eskiden olduğu gibi kuku ve tat alabildiğimi düşünmüyorum. 

Koku daha çok fark ettiriyor. Burnum sanki hep tıkalı gibi. Bazı kokular derinden geliyor sanki ya da ben paranoya yapıyor da olabilirim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek

Birkaç kişinin yapmış olduğu bir olayı anlatayım. Hepsi tanıdığım çevremde olan kişiler. burun deliklerinin yanına kekik yağı sürmüşler. Tabi burunda yanma vs vs rahatsızlık edici durumlar olmuş. Fakat 2 gün sonrasında koku alma duyuları %90, tad alma duyusuda %40-50 geri geldi dediler. Şuan hallerinden memnunlar. Çok zararlı birşey değilse deneyin derim. 

Caglar.Boss
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

%100 olarak geri donmesi 2 ayimi aldi.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Her sene yaşadığımız grip olmuş corona

Gripte de tat ve  koku kaybı oluyordu ne çabuk unuttunuz ?

Ahha dayıya sor https://www.medicana.com.tr/haber-detay/3061/grip-misiniz-yoksa-nezle-mi 2015 

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    aliyk bunu yazdı

Her sene yaşadığımız grip olmuş corona

Gripte de tat ve  koku kaybı oluyordu ne çabuk unuttunuz ?

Ahha dayıya sor https://www.medicana.com.tr/haber-detay/3061/grip-misiniz-yoksa-nezle-mi 2015 

Grip`te yasadigin koku AZALMASI ile corona`da yasadigin TAMAMEN KAYBOLMA,TAMAMEN! arasinda dunyalar kadar fark var hoca.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.