Counter Strike - V1.5 - 2. Maç - 24 Ağustos 2008
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------aynı teamı vuran hangi pçti a.q elime geçirsem gebertecem
-----------------------------
Bi kere ben bizim elemanların olduğu yere istemeden bi bomba salladım:)bi de anamuhalafet beni bıçaklamıştı:) -
8 küsür saat dvd izledikten sonra servera geldim.gözlerim yazıları zar zor okuyordu.performans bahanesi olsun diye söylemiyorum.iddialı değilim.Yazılan yazıları ve ff yapanları göremediğim için söylüyorum.Altı üstü oyun ama oyun o sinirle ff yapanların yedi ceddine rahmet okuduğumu söylemek isterim.eğer o sinirle biraz daha oyunda kalsaydım ciddi anlamda kavga çıkardı.kimlerin yaptığı da umurumda olmazdı
-
1. maptan sonra çıktım.. halı saha maçı vardı.. bidahakine full kalıcam :)
-
West bunu yazdı:
-----------------------------
1. maptan sonra çıktım.. halı saha maçı vardı.. bidahakine full kalıcam :)
-----------------------------d2 de dikkatimi cekmiştin iyi oynuo gibiydin sonradan göremedim seni
neyse bidakine daha dikkatli izlicem seni sende cevher var :P
evet wc ile mac yapalım 1-2 hafta içinde
bu cs işinide 2-3 güne tekrar edelim...
-
ff ne?
-
friendly fire yani arkadaş ateşi
argo çevirisi KAHPE kurşunu.üzerine alınanaynı zamanda altınada alınsın.
-
sizi vuran must1 diye bi gavattı .
Bu arada west dikkatimi çektin tunelde AUG la 3 kişiyi hacamat ettikten sonra seni izledim topuklayınca göremedim daha
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------friendly fire yani arkadaş ateşi
argo çevirisi KAHPE kurşunu.üzerine alınanaynı zamanda altınada alınsın.
-----------------------------Açıklama diye buna derim ben :) ayrıca cs işini tekrar edelim görüşünede katılıyorum
-
Karşı takımda isyan çıkmıştı sürekli birbirlerine sıkıyorlardı. Bize 1-2 kişi kalıyodu :)
-
cs den çıkıp halı sahaya gittim. Çatışmaya ordan devam ettim :P çok ters oldu anlayacağınız..