folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Counter Strike - V1.5 - 2. Maç - 24 Ağustos 2008

Counter Strike - V1.5 - 2. Maç - 24 Ağustos 2008

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    clan plz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bulanik
    bulanik's avatar
    Erkek

qaMbLer bunu yazdı:
    -----------------------------
    muhabir22 bunu yazdı:

Pc-ErrOr bunu yazdı:
    tam bir rezalet.. juba denen insan küfür edip duruo .. böyle krolardan her yerde var cs de bile :|

Abi gülelim eğlenelim diye oyuna giriyoruz, bölümü bilmiyoruz diye dalga konusu oluyoruz, millet kendini ne kadar göstermeye meraklı, sana da sonuna kadar katılıyorum..

hak verdiign adam kendini göstermeye meraklı asıl...

geldi ve ilk dedigi söz su

eli alıcam 

noobslar falan fistan 

ne bu ? 

biz bilmioz mu kasmayı ? 

gecen oyunda gördük

28 e 1 gidiodm 

frag önemli deildi

biz iyi oynuyanları clana alcaktık

bulanık 

iyi oynadı clana alındı 

duygulandım şimdi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Juba bunu yazdı:

çocuksun daha cevap vermiyeceğim sana

biz klan için adam seçmeye çalışıyoruz kasmıyoruz. adam oynamayı bilmiyosun diyor. Kaç yıldır cs oynuyorum sende mi öğreneceğim oynamayı

Ayrıca counter-strike 1.5 de dünyada en çok oynan map d2 dir. Bilmiyorsan prob. bende değil sendedir

biz klan için adam seçmeye çalışıyoruz kasmıyoruz. adam oynamayı bilmiyosun diyor. Kaç yıldır cs oynuyorum sende mi öğreneceğim oynamayı

Ayrıca counter-strike 1.5 de dünyada en çok oynan map d2 dir. Bilmiyorsan prob. bende değil sendedir

Çocuk sen misin biz miyiz anlayamadım?

Bir kere çocuk olmadığım için klanla mlanla işim olmaz ki buradaki çoğu kişi bu oyuna gırgır şamata olsun diye girdi.

İkincisi ise kusura bakma ama en son lisede iken counter oynuyordum o zamanda d2 falan yoktu, bunu bilmemekte problemse vay halimize :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    muhabir22 bunu yazdı:

Juba bunu yazdı:

Çocuk sen misin biz miyiz anlayamadım?

Bir kere çocuk olmadığım için klanla mlanla işim olmaz ki buradaki çoğu kişi bu oyuna gırgır şamata olsun diye girdi.

İkincisi ise kusura bakma ama en son lisede iken counter oynuyordum o zamanda d2 falan yoktu, bunu bilmemekte problemse vay halimize :/

1. çocuksun lafım sana değildi .

2. si cs çıktığından beri dust ve dust 2 türevleri haritalar hep vardı.

3. adam oyuna girdiği gibi bakın eli alıcam, ezikler, oynamayı bilmiyosunuz tarzında sözler sarfederse afedersin bendede kalayı yiyiverir o esnada . Ayrıca pc-error gelmeden evvelde küfür ediyorduk kimse ciddiye almıyordu. çünkü şaka olduğunu biliyorduk . ahanda sorun birola, ömere . işim gücüm yok sizinle sidikmi yarıştırıcam . adam oyun içinde vuruyo beni "ahaha vurdum ya seni naber" diyor . e bende seni vurdum, vurunca rencide ettim mi seni ?

edit : bak ağzınla söylüyorsun gırgır şamata için oyun oynuyoruz . adam çıkıp espriyi ciddiye alırsa ben ne yapayım

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    qambler her oyunda bi adım ilerlıo,bu sefer beni yine vurdu ama sakindi :D.Beyler hepinizin eline sağlık :)

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

hepinizin ellerine sağlık. oyuna gelemeyipte izlemek isteyen arkadaşlar varsa buyrun

hltw kayıtları : http://rapidshare.com/files/139813577/demolar.rar

içinden çıkan . dem dosyalarını cstrike klasörünün içine atarak csye girin consoleye tıklayın playdemo tahribat-1.dem yazın ve enterleyin. Bide gözünüz DeeP*Genki de olsun :P

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

ben bu sefer çok ii oynamadım bide msn den sürekli toplu konuşmaya aldılar habire oyun kapandı açtım en sonmnda kapattım ama kavgası haricinde zervkliydi

bazı arkadaşlar ben iyiyim havalarına felan girdiler sora sen benden bensenden daha iim tartışması başladı tatsızlıklar oldu hiç takım oyunu yapmadık mesela ben mic ten diorm b ye bomba bende burda durun tt vermeye çalıştım kmse takmadı bi ara güzel giderken bazıları artislendi tek başına dolaşmaya başladı o onun peşinden bu bunun peşinden derken ff de açık olunca bildiğin quake oynadık hele must1 die bi adam sürekli önüne geçene ateş etti...

bide anlamadığım nie ben iyiyim tartışması oldu en iyi olanlar hiçbirzaman ben en iyisiyim demez bu da kulağınıza küpe olsun

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    yaw yeni geldim sunucu boş ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    21 deymiş of of gene kaçırdım :S
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    Bir daha ki olursa ona gelirsin :) . aslında gelsende giremeyebilirdin serverin kapasite yetmedi . 3 4 kişi dışarda kalmış

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
Toplam Hit: 12505 Toplam Mesaj: 125