folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Counter-Strike 1.6 Server Açılmıştır..

Counter-Strike 1.6 Server Açılmıştır..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Bu adam bu kadar konuşuyorsa bildiği birşey olsa gerek diye düşünmeden. Üste çıkma yarışına giriyorsan diyecek başka birşeyim yok.

Bknz: info sitem. Bilmem anlatabildim mi? lastmanbets.sma dosya kodlarını döktürme bana buraya. :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liebevoll
    Liebevoll's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu adam bu kadar konuşuyorsa bildiği birşey olsa gerek diye düşünmeden. Üste çıkma yarışına giriyorsan diyecek başka birşeyim yok.

Bknz: info sitem. Bilmem anlatabildim mi? lastmanbets.sma dosya kodlarını döktürme bana buraya. :) 

hocam üste çıkma yarışı falan değil.. ben bu eklentiyi dosyasını indirip servere koyuyosam bu adam o dosyayı indirmeden eklentiyi nasıl çalıstıracak peki ?

B.bekil
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liebevoll
    Liebevoll's avatar
    Erkek
    Liebevoll bunu yazdı:
    coLin bunu yazdı:

hocam üste çıkma yarışı falan değil.. ben bu eklentiyi dosyasını indirip servere koyuyosam bu adam o dosyayı indirmeden eklentiyi nasıl çalıstıracak peki ?

neyse amaç bunu tartışmak değil servere adam gelsinde oynayak hala 0 çekiyorus :):)

B.bekil
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Konuyu okumadim, uzun zamandir siteye girmiyordum ancak ve ancak soyleyeceklerim var :)

BF 2, SWAT 4, Left 4 Dead, Team Fortress 2 oyunlarini official serverlarda oynayanlar varsa irtibata gecsinler tanisalim, kaynasalim :)

I find your lack of faith disturbing.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liebevoll
    Liebevoll's avatar
    Erkek

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ARKADAŞLAR SERVER İP Sİ DEĞİŞMİŞTİR DUYRULUR...!!!

BUNDAN SONRA SERVER ADRESİ earilkcs1.servecounterstrike.com ' DUR...

Herkesi BEKLİYORUZ...

Admin kıyafet modları vb KALKMIŞTIR.. artık uzun süre Beklemek YOK...!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

B.bekil
Toplam Hit: 10295 Toplam Mesaj: 76