Counter-Strike 1.6 Server Açılmıştır..
-
Bu adam bu kadar konuşuyorsa bildiği birşey olsa gerek diye düşünmeden. Üste çıkma yarışına giriyorsan diyecek başka birşeyim yok.
Bknz: info sitem. Bilmem anlatabildim mi? lastmanbets.sma dosya kodlarını döktürme bana buraya. :)
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Bu adam bu kadar konuşuyorsa bildiği birşey olsa gerek diye düşünmeden. Üste çıkma yarışına giriyorsan diyecek başka birşeyim yok.
Bknz: info sitem. Bilmem anlatabildim mi? lastmanbets.sma dosya kodlarını döktürme bana buraya. :)
-----------------------------
-----------------------------hocam üste çıkma yarışı falan değil.. ben bu eklentiyi dosyasını indirip servere koyuyosam bu adam o dosyayı indirmeden eklentiyi nasıl çalıstıracak peki ?
-
Liebevoll bunu yazdı:
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Bu adam bu kadar konuşuyorsa bildiği birşey olsa gerek diye düşünmeden. Üste çıkma yarışına giriyorsan diyecek başka birşeyim yok.
-----------------------------hocam üste çıkma yarışı falan değil.. ben bu eklentiyi dosyasını indirip servere koyuyosam bu adam o dosyayı indirmeden eklentiyi nasıl çalıstıracak peki ?
-----------------------------neyse amaç bunu tartışmak değil servere adam gelsinde oynayak hala 0 çekiyorus :):)
-
Konuyu okumadim, uzun zamandir siteye girmiyordum ancak ve ancak soyleyeceklerim var :)
BF 2, SWAT 4, Left 4 Dead, Team Fortress 2 oyunlarini official serverlarda oynayanlar varsa irtibata gecsinler tanisalim, kaynasalim :)
-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ARKADAŞLAR SERVER İP Sİ DEĞİŞMİŞTİR DUYRULUR...!!!
BUNDAN SONRA SERVER ADRESİ earilkcs1.servecounterstrike.com ' DUR...
Herkesi BEKLİYORUZ...
Admin kıyafet modları vb KALKMIŞTIR.. artık uzun süre Beklemek YOK...!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------