Counter-Strike 1.6 Server Açılmıştır..
-
-_HaWk_- bunu yazdı:
-----------------------------Hajım giriorum fakat kimse yok ne biçim server yhaa
-----------------------------
hajım rheklhamı yhapılmhadı daha normhaldir. okey?
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------sxe yi açıp servera girdiğimde notepad açılıyo bi anda ve oyun kapanıyo önceden böyle bişey olmuyodu :/
giremiyorum :(
antiseptik seni gördum pm attım sorunun çôzùmü su cstrike klasoründeki cs_dust.wad ile cs_cslbise.wad ları sil hata vermez oynarsın dust oynamak için ise orjinal cs_dust.wad ı indir at sxe côzümü bu :_ gece 1 den 6 yakar ben varım serverda -
şu slk dowlandı kaldırmadığın sürece arkadaşlarınla takılacaksın. emin ol.
-
beyler hadi oyuna biz oynuyoruzz....
-
haydın yenı maplarda yuklendı
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------cs konusu varken
bendeki 1,6 'da sadece adminin yazıları görebiliyom kendi yazdığım ve oyundakilerin yazdıkları gözükmüyor nedendir ?
-----------------------------v23 patch download..
-
elr bunu yazdı:
AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------sxe yi açıp servera girdiğimde notepad açılıyo bi anda ve oyun kapanıyo önceden böyle bişey olmuyodu :/
giremiyorum :(
antiseptik seni gördum pm attım sorunun çôzùmü su cstrike klasoründeki cs_dust.wad ile cs_cslbise.wad ları sil hata vermez oynarsın dust oynamak için ise orjinal cs_dust.wad ı indir at sxe côzümü bu :_ gece 1 den 6 yakar ben varım serverda
-----------------------------hocam gece sildim o ikisini buseferde girmedi hata verdi :/ anlamadımki...
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
elr bunu yazdı:
AntiSeptiK bunu yazdı:
antiseptik seni gördum pm attım sorunun çôzùmü su cstrike klasoründeki cs_dust.wad ile cs_cslbise.wad ları sil hata vermez oynarsın dust oynamak için ise orjinal cs_dust.wad ı indir at sxe côzümü bu :_ gece 1 den 6 yakar ben varım serverda
-----------------------------hocam gece sildim o ikisini buseferde girmedi hata verdi :/ anlamadımki...
-----------------------------hocam orijinal wadlar
http://rapidshare.de/files/46454922/1.6_.wad_dosyalar__305_.rar.html
bunları at
-
gelinde oynayalım :OP
-
Bende mouse yok ak. Touch padlede oynanmıyor. :W