Tahribat.com Forumları
Oyunlar
Counter Strike Da Wall Hilesini Nerden İndirebilirim Bilen Var Mı Arkadaşlar.. ?
Oyunlar
Counter Strike Da Wall Hilesini Nerden İndirebilirim Bilen Var Mı Arkadaşlar.. ?
-
Arkadaşlar acele bana counter strike wall indirebileceğim bir site lazım .. yardımcı
oursanız sevinirim.. -
ayıp ayıp :D
-
ya bırakın ayıbı ben her gun paso kufur ediyom yine de etkılı olnmuyo demkkisende kullanacaksın ama elimde hıle kalmadı varsa biri el atssın :)
-
Olur bazen yaaa...
http://www.merlininkazani.com
-
tahribat.servegame.com :D yakında klanımız açılcek inşallah :D
-
sizin gibi herifler yüzünden bu oyun oynanmıyor ya!!!!!!!!!!!!
-
bizim gibimi ben her gun ne kadar kufur ediyorum biliyormusun artık yeter uğraşamam bende açıcam ezicem bide adamalar oyundan anlasa bişe demicem hem anlamıyorlar hemde pişkin pişkin bende hıle vgar diyorlar banada dedikleri bu sende aç hile
hile yok bende dedim adam bunu dedi bana NE OYNUYON O ZAMAN BU OYUNU sen bunu diyen biriyle normal oynamak istiyorsan oynaamaa ben bi arkadaş hıle vevrirse hıle açıcam! -
o zaman sende cs oynama cs:source oyna benim yaptığım gibi.. 19 dolarcık.. Bence bu oyun o parayı hakediyor..
-
DRkill hiç öyle deme bak ben günde 3-4 saat kesin net üstünden cs deyim adamlar walli açıyo kapat kapamaz kapat kapamaz admin gelmez anasından başlarsın anlamaz hile yapar öküz bazı zaman oluyo serverın hemen hemeni walli açık oluyo sen kendini salak his ediyorsun.. ben çok aradım wall buldum bişiler çalıştıramadım senoynanın adminlarından istedim vermediler :) bende vaz geçtim Artık tahribat klanın başında olcem :D
-
birisi bi wall versin ya delircem her gun kufur wetmekten barı bellı etmesınler hıle oldugunu mesela ben bellı etmıcem verin artık şu wallı :D:)))))
-
bırakın hileli oynamayın.. ezik olmayın.. bir oyunuda doğru düzgün oynayın be. zaten türk serverlarda oynanmaz. güvenlikli serverlarda 130 ping ile rahat rahat oynayabilirsin.. yok kardeşim wall falan. konunun silinmesini istiyorum ayrıca bilgisyar oyunları na açabilirdin konuyu !!
Toplam Hit: 4741 Toplam Mesaj: 23