Counter Strike Da Wall Hilesini Nerden İndirebilirim Bilen Var Mı Arkadaşlar.. ?
-
Www.knightempire.web.tr programlar bölümünde 2. sayfa ilk konu şu an itibari ilen benim anlmadıım mevzu şu an siz hacking içerikli bir sitede takılıyorsunuz ve gelmiş adam hack sorduunda hilesiz oynayın sizin gibiler yüzünden oynanmıyor diyorsunuz burda atıyorum kolay bir hack yöntemi osla hepiniz google dan açık bulunan siteleri ararsınız gelmiş adama kullanma sizn yüzünüzden oynanmıyor diyorsanız nasılb ir ayıptır nasıl bir düşünce tarzıdır bu ben anlayamadım nese hoja verdiim sitede war taş gibi kullan 1.6 için 1.6 da da bazı server lar farkedip atıyor
-
Bırakın counter i fln gelin Battlefield 2'ye :D
-
verdiğin Www.knightonline.web.tr site kapalı galiba bi bbakarsan sevinirim
-
ya arkadaşlar acil lazım yardım edin!
-
ya ne walı kardes sen ne dıyon ya.kendıne bı kulaklık al ses dınle daha ii.Su online oyunlarda kullanmayın su tur hıleleri.sora banlanıyosunuz neden banladındım dıyosunuz once onlar actı dıye bı ton sayıyosunuz..
-
kardeşim ben zaten walllı oynamıcam cafede uşak beşik nerden bulduysalar maillerine indirmişler wallı açıp açıp banlanıyorlar...Bende karşiyim bu wall işine onlar yüzünden online counter oynayamıyoruz bende wall istiyorum ki onların oynadıkları serverlardan banlatacam onları ..
-
kardeşim ben zaten walllı oynamıcam cafede uşak beşik nerden bulduysalar maillerine indirmişler wallı açıp açıp banlanıyorlar...Bende karşiyim bu wall işine onlar yüzünden online counter oynayamıyoruz bende wall istiyorum ki onların oynadıkları serverlardan banlatacam onları ..
----------------
salla onları sen sen düzgün oyna iki üç dk sabret admin gelir banı koyar onlara. -
www.ultima-strike.com umarım silinmemiştir..
-
wall yokta google a ogc indir yaz karşına çıkan ilk siteye gir manyak og yi indire bak okadar :D
-
kardeş sabret diyorsun onlar banlanır diyorsunda onlar banlanınca otomatik olaraktan bizde banlanmiş oluyoruz bilmem anlatabildim mi ???????
Toplam Hit: 4769 Toplam Mesaj: 23