Counter Strike 'Dan Anlayanlara Bir Sorum Var
-
mp_limitteam "0"
mp_autoteambalance "0"
-
dj alperin dedigi sourcede var. Bi komutla yapiliordu o. Sor serverdakilere?
-
DJ_Alper bunu yazdı
benim soruma cevap varmı? :)
hani yukartan kutu çağırıyolar ya zonbie serverda çamaşır makenisei gibi şeyler düşüyo
izmenüdenmi oluyo nerden oluyo o ?
Onlar cok dandik ya :D
En güzeli ne lazerlisi ne böyle alengirli şeyleri olanları.
Sade olucak hacı. Sade server bulmak zor şu zamanda :D
Zombi yakaladıgını öpücek yok lazermiş şeymiş zevkli olmuyo
Branxian tarafından 23/Oca/13 12:49 tarihinde düzenlenmiştir -
botlar ile oynuyorsan H tuşuna basıp kick yapıcaksın teker teker yok online oynuyorsan server panelinden oto takım eşitlmeyi kapatıcaksın tabi bu pub lar için geçerli maç serverlarında bu sorun zaten olmaz
ayrıca yeni server açmış bulunmaktayızm 95.173.173.28 tüm müritleri beklerim
-
dewis33 bunu yazdıLinkinMeTiN bunu yazdı
bu oyunu 4e 2 oynamak mümkün mü ? sürekli takımı eşitliyor ama ben 4e2 5e2 oynamak istiyorum
Bunun için oyun içi plugin var otomatik plugin eşitle plugini bu şekilde ayarlayabilirsin.
hocam amaç nedir kayıt olmuşsun sonra cevaplanmış ve ölmüş konuları hortlatmışsın :/
-
FCN bunu yazdı
sxe sayesinde cfg sine güvenen diye bir şey kalmadı nonsteam oynayanlar için. cl_bob bile artık yasak. şu anki cfg lerde sadece hızlı alma tuşları,mouse ve klavye ayarları bide rate ayarları yetiyor dışına çıkamıyorsun.
cCc Steam cCc
Bu steam deki VAC sxe den daha stabil ve güvenli mi çalışıyor?
-
Fatih54 bunu yazdıFCN bunu yazdı
sxe sayesinde cfg sine güvenen diye bir şey kalmadı nonsteam oynayanlar için. cl_bob bile artık yasak. şu anki cfg lerde sadece hızlı alma tuşları,mouse ve klavye ayarları bide rate ayarları yetiyor dışına çıkamıyorsun.
cCc Steam cCc
Bu steam deki VAC sxe den daha stabil ve güvenli mi çalışıyor?
bence vac sxeden kesinlikle daha stabil ve güvenilirdir.ayrıca caydırıcılığı tartışılmaz.sonuçta herhangi bir hack kullanmaya çalıştığında para vererek oynadığın bir oyununun bulunduğu accountun banlanma riski var.
fakat ikisi içinde dönem dönem hack yazılımları yayınlanabiliyor. vac ın arkasında kurumsal ve bu işlerin içinde olan bir firma durduğu için daha güven veriyor.