Counter-Strike Mermi Sekmemesini Sağlama Def Ayarlarda
-
hacı fps ve pingdir mouse alışkanlıgı aimle alakalıdır zaten ve silahı bilmek ile
0x656e tarafından 01/Ara/12 20:30 tarihinde düzenlenmiştir
internette oynarken ping önemlidir bu yüzden turnuvalar ping olayını en aza indirmek için lan turnuvaları şeklinde düzenlenir
tabi donanım olarakda hangi cs yi oynuyorsan ona uygun (oyunu kaldırıcak şekilde örn:5sg bile atsalar 100 fps den düşmiycek )
yani def miş oymuş buymuş hikaye oyun oynıycam kendimi geliştiricem diyorsan default configle oynıycaksın
tabi donanım olarakda farklılıklar var
mesela klavyenin hızı, tuşa bastıgında pc ye iletmesi ne kadar sürüyor , mousedede öyle 3g sensörlü mouse kullanıyorum emin ol farkediyor .
Edit:Ekran da önemli hocu mesela bi kaç sene öncesine kadar hala tüplü ekran kullanılırdı neden biliyormusun hertz olayı normal tüplüler 85 hertz e kadar destekliyor ama lcd lerde bu böyle değil(di) 70 di en son . tabi şimdi HD ler felan olunca bu sorunda ortadan kalktı . -
Bosluk bunu yazdır10aldinho bunu yazdıBosluk bunu yazdı
Herkes farklı bişey söylüyor ve kendınden emın hangısı dogru bunların :)
konuyu acan disinda herkes ayni seyi soyluyor :)
Donanımla ilgili veya degıl diyenler ( Reskam vs
pesimistzombie )
dpi mouse ile alakalı birşey o hocu ( amd-x vs dyrnade )Aim ilgisi ( Reskam vs Caliber )
Tek ortak nokta fpsn bırakın oda ortak olsun :)
bende bişey atmak istiyorum ortaya..
cl_bob tab tab 0 yazdın mı gerisi bilek ve hızlılık -
hocam ben cafeciyim bizim burda dibimde gameekstra die bir yer war bilmem duydunuzmu ?? 8 9 yıl cs oyanamak bişi değil onemli olan prof oynamaya çalışmaktır.....
-
fpsyi 100de sabit tutacak ekran kartı, işlemci gibi şeyler yeterli. çok bir şey gerekmiyor cs öyle çok ahım aşhım bir oyun değil sonuçta.
önemli olan mouse, mouse pad ve klavyedir kanımca. mermi sekmemesiyle alakalı hiç bir olay yok kasma kendini boşuna :)
-
Reskam bunu yazdı
hocam ben cafeciyim bizim burda dibimde gameekstra die bir yer war bilmem duydunuzmu ?? 8 9 yıl cs oyanamak bişi değil onemli olan prof oynamaya çalışmaktır.....
Bizde önemli olan prof oynamak diyoruz işte aimle ilgilidir diyerek ama sen inkar ediyosun hocam?
Mermi sekmemesi için demiyorum ama donanımla ilgili bişey soruyorsan cs için en uygun ekran kartı nvidia.
Aimi düzgün alamıyorum v.sde diyorsan x7 mouseler var dpisini ayarlıyorsun mousenin üstünden onlarıda kullanabilirsin.
Kendimi bildim bileli cs oynuyorum ama merminin sekmemesi için donanım veya yazılımla ilgili birşey olduğunu hiç duymadım
Pc-ErrOr tarafından 01/Ara/12 21:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Pc-ErrOr bunu yazdıReskam bunu yazdı
Bizde önemli olan prof oynamak diyoruz işte aimle ilgilidir diyerek ama sen inkar ediyosun hocam?
Mermi sekmemesi için demiyorum ama donanımla ilgili bişey soruyorsan cs için en uygun ekran kartı nvidia.
Aimi düzgün alamıyorum v.sde diyorsan x7 mouseler var dpisini ayarlıyorsun mousenin üstünden onlarıda kullanabilirsin.
Kendimi bildim bileli cs oynuyorum ama merminin sekmemesi için donanım veya yazılımla ilgili birşey olduğunu hiç duymadım
hoca fps nin yüksek olması lazım sen takıla takıla oynarsan göğe çıkar aimin rahat oynamak açısından fps lazım, onun dışında silahların sekme şekillerini bilicen onu göre aimi oynatcan ki sekmesin. mesela keleşle colt T şekli yapacak şekilde sekiyo. belli mesafeden duvarı tarasanız fakedersiniz.
-
şöyle birşeyler olabilir hocam tamam sen tararsın aim hani o nişan aldığın şey hiç açılmaz ama oyunun motoru yüzünden o mermi elbet seker yani kasma seker.
gir deathmatch serverlarda oyna aim'ini geliştir maçlara gir tecrübe kazan -
__hsyN__ bunu yazdıPc-ErrOr bunu yazdı
Reskam bunu yazdı
hoca fps nin yüksek olması lazım sen takıla takıla oynarsan göğe çıkar aimin rahat oynamak açısından fps lazım, onun dışında silahların sekme şekillerini bilicen onu göre aimi oynatcan ki sekmesin. mesela keleşle colt T şekli yapacak şekilde sekiyo. belli mesafeden duvarı tarasanız fakedersiniz.
İlk mesajımda fpsnin önemine değinmiştim. Aimdende kasıt zaten silahların sekme şekillerini bilip sıkması. -
öle bi dünya yok kardeşim bilek olacak bileeek.
-
ulan nerde o eski cs oynardık hiç sekmezdi zıplayıp bile wurabilioduk beta 6.5 ti heralde ahhh ahh..