folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Counter-Strike Mermi Sekmemesini Sağlama Def Ayarlarda

Counter-Strike Mermi Sekmemesini Sağlama Def Ayarlarda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek
    Pc-ErrOr bunu yazdı
    Reskam bunu yazdı

hocam ben cafeciyim bizim burda dibimde gameekstra die bir yer war bilmem duydunuzmu ?? 8 9 yıl cs oyanamak bişi değil onemli olan prof oynamaya çalışmaktır.....

Bizde önemli olan prof oynamak diyoruz işte aimle ilgilidir diyerek ama sen inkar ediyosun hocam?

Mermi sekmemesi için demiyorum ama donanımla ilgili bişey soruyorsan cs için en uygun ekran kartı nvidia.

Aimi düzgün alamıyorum v.sde diyorsan x7 mouseler var dpisini ayarlıyorsun mousenin üstünden onlarıda kullanabilirsin.

Kendimi bildim bileli cs oynuyorum ama merminin sekmemesi için donanım veya yazılımla ilgili birşey olduğunu hiç duymadım

Benim zaten Gaming Masalarımda X7 Dizili...

Memento Mori
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek

Kimsede demiyorki 12 yaşında ne cafen var diye

Anime - Manga
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek
    Zachariah bunu yazdı

Kimsede demiyorki 12 yaşında ne cafen var diye

Hocam Hocam Şimdi babamın Yerini Ben Yönetiyorsam sanırım Benim Oluyor ??

Reskam tarafından 02/Ara/12 20:35 tarihinde düzenlenmiştir

Memento Mori
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

hocam aynı sorun ile bende çok cebelleştim ama gel gör ki konuyu deştikçe olay çok farklı yerlere gidiyor şimdi fps konusu onemli bir konu fps yi 

100 yaptıktan sonra sana gereken 1-2 tane def ayar onalrı aşağida vericem ben sürekli olarak gather-network te ayrıca kendi maç serverim var

orda gunde 3-4 maç atıyorum farkına vardığım şey şu bu oyunun 1 günü 1 gününü tutmuyor sebebide şudur server rate ayarları gider pub da iyi

oıynarsın maç serverinde cort olursun gider waspta king olursun elite de amele diyeceğim şudur ki serverdan servera mermi gidiş ve sekmeleri

çok fark ediyor ayrıca kendine bir steam almazsan bayaği sıkıntı nonsteam ben sekme olayını steam aldıktan sonra çözdüm şu an bnm 

kullanmakta olduğum ayarlar bunlar ve mermi gidişinde sekmesinde en ufak şikayetim yok ayrıca bazı arkadaşlar mouse den filan bahsetmişler

kullandığım ekipman steelseries kana ve yine steelseries navi mouse pad eskiden dandik kablosuz logitech ile padsız takılırdım kolay ve tutarlı

aim alma bide konfor dışında merminin gitmesine sekmesine dair bir fark asla yok

cl_cmdrate "101"

cl_updaterate "101"

rate "25000"

ex_interp "0.05"

cl_dlmax "128"

fps_modem "0"

cl_cmdbackup "2"

fps_max "101"

cl_rate 9999

costantin tarafından 02/Ara/12 20:54 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dewis33
    dewis33's avatar
    Erkek

Hocam Ping iyi olacak + Pc özellikleri iyi olması lazım ki Ms ayarın az olsun.Sonuç olarak Pinq(düşük) + ms (düşük) + bileğinle her şeyi halledersin.

Geçmiş Tozdur, Üfle GitsiNN
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

counter strike source oynayin hacilar, 1.6 felan sarmaz daha.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek
    schwarzseherisch bunu yazdı

fpsyi 100de sabit tutacak ekran kartı, işlemci gibi şeyler yeterli. çok bir şey gerekmiyor cs öyle çok ahım aşhım bir oyun değil sonuçta.

önemli olan mouse, mouse pad ve klavyedir kanımca. mermi sekmemesiyle alakalı hiç bir olay yok kasma kendini boşuna :)

benim bildiğim şuanki monitörlerle 100 fps de kırılmalar olur 3D monitör(120 fps kadar destekliyor(?)) için de baya para lazım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    onca pcde oynadım bu oyunu iyisinden kötüsüne kadar bu oyun için en önemli donanımlar klavye+mouse+kulaklık+modem ekranmış ekran kartıymış bunlarda kasmana gerek yok onlar sadece zevk meselesi görüntü falan
Toplam Hit: 4122 Toplam Mesaj: 29