Counter Sürekli Serverdan Atıyor Neden?
-
Hocalar counter 1.6 yı kurdum ama sürekli serverdan atıyor,,o kadar heyecanla kurdum bi tadına bakamadım,,bi el atın
-
bu arada patch v2.1 kurulu sxe ve cd de kurulu,,ikisinde aynı anda açmıyorum zaten sxe serverlarında oynuyorum onu açıyorum
-
Vista yada W7 kullanıyorsan sxe'nin fixlenmiş versiyonunu indirdinmi?
Video ayarlarında mod opengl olması lazım opengl mi?
-
evet hocam son versiyonunu indirdim win7 kullanıyorum,,opengl ayarlarında
-
Bütün patchleri indir ve kur.
-
yaptım hocam dediğin gibi patcleri kurunca düzeldi sanırım v2.3 düzeltti sanırım ama dust2ye hala kıl galiba girmiyor:)sorun yaşayan arkadaşlar için v2.3 düzeltiyor olabilir ben 2.9,2.1,2.4 üde kurdum en son 2.3 le oynamaya başladım
-
ne hatası veriyor ben anlamadım..onu yaz mesela sxe hatasıysa oyuna girersin servere girersin 3-4 sn sonra seni atar..ekran kararır..snde noluo ?
-
sxe trojanlı hacı daha bu gece o hataya ben düstüm kurmuş olmama rağmen benide attı durdu en az 13 kez denemişimdir restart ws bişye yaramadı salla gitsin kaldır sxe 'yi bi virüs tarattır en sağlıklısı..
-
grafik kartını kontrol et olmadı format at kökten çözüm :)
-
sxeyi aciosunda sxe tam calısıyormu ?
sxeyi aç cs yi aç oyuna girince consola alias yaz bakalım ne çıktı vericek sana
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------sxeyi aciosunda sxe tam calısıyormu ?
sxeyi aç cs yi aç oyuna girince consola alias yaz bakalım ne çıktı vericek sana
-----------------------------hoca sanırım sen haklısın alias offline yazıyor ama ben sorunu düzelttim atmıyor artık patchlerle,,alias offline neden?sonuçta açıyorum ama neden offline?