Counter Sürekli Serverdan Atıyor Neden?
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------
ne hatası veriyor ben anlamadım..onu yaz mesela sxe hatasıysa oyuna girersin servere girersin 3-4 sn sonra seni atar..ekran kararır..snde noluo ?
Hoca tam dediğin gibi oluyordu -
hocam antivirüslerin bazıları engelliyor sxeyi. counter strike.exe ye enjekte oluyor o yüzden belli bi süre sonra atıyor...
bide patch v23 ü kur o sorunsuz bir şekilde çalışıyor, olmadı crack bul biyerden crackle ama antivirüse bi bak yada güvenlik duvarını kapat..
bide yalnıs anlamsımdır büyük ihtimal ama oyuna girmeden sxeyi çalıştır -
hocalar teşekkür ederim ben yaptım,,sadece alias offline diyor onu anlamadım,,konuyu uzatmamın sebebi çöp bi konu olmayıp diğer sorun yaşayan arkadaşların yaralanmasını istememdi,,teşekkürler tekrar.
-
hallederi_55 bunu yazdı:
hocalar teşekkür ederim ben yaptım,,sadece alias offline diyor onu anlamadım,,konuyu uzatmamın sebebi çöp bi konu olmayıp diğer sorun yaşayan arkadaşların yaralanmasını istememdi,,teşekkürler tekrar.
sxe nin amacı zaten aliası engellemektiralias cs komutlarından biridir.komutları birleştirme görevindedir hilelerde genelikle belirli komutların kombinasyonundan oluşur tam bu sırada sxe devreye girer
-
teşekkürler hoca.aydınlandım:)
-
hocam sxe injected alias offline yazıyorsa tamamdır sxe sorunsuz açılmış. Oyundan atmaz daha