Counterı Bıraktım Artık Kafam Rahat
-
beyler bilindiği üzere online oyunlar bir cılgınlık haline geldi .Bu cılgınlık özellikle öğrencileri cok olumsuz etkiliyor.2 senedir counter oynuyordum okulzamanı günde 3 saat tatillerde 5 saaat ve derslerde inanılmaz bi düşüş oldu.Okula gidiyom aklımda cs bi şey anlamıyom eve geliom hurraa cs serverlarına gir cık ders calışmak yok bişi yok insanı resmen mallaştırıyor bu oyunlar.Ben de sonunda gecen hafta bu oyunu bıraktım.Sıra diğer öss maratonuna girenlerde. Hayatınız icin bu bayağı önemli beyler cevremde bu tip oyunları oynayan ve derslerinde ,hayatında başarılı olan tek bir kişi yok!!!
Counter a kafam girsin :|
-
ben kendimi bildim bileli cs oynuorm :] yani derslerim orta hiç farkında değilim düşüşün çünkü dersler başladığınında cs oynamaya başlamıştım oynamasam ne olur acaba :] csiyidir :] heleki lan game de kit olunca :D waowww
-
geçmiş olsun ))
-
benimde evden MODEM i soktuler ÖSS sebebıyle o duyguyu yasamadan hıssedemezsınız :P
-
abi beynin folloş oynuyo cok oynayınca kafana bilgi falan girmiyo ya xD
-
ben akşama kadar ders falan bişiler çalışıom akşamda yarım saat falan cs atıom kendime geliom böle en iyisi kararında :)
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------
ben akşama kadar ders falan bişiler çalışıom akşamda yarım saat falan cs atıom kendime geliom böle en iyisi kararında :)
-----------------------------okul açılalı kaç gün oldu bilen varmı ? neyse kaç gün olduysa oldu :D ben okul açıldığından beri ders çalışmadım .. ozan yardım et nasıl çalışabilirimmmmmmm :)
-
boşverin çalışıpta napcanıs:P (= bnmde okul baslayalı 1ay fln oldu şurda 2hafta sonra vizeler baslıo daha defter yüzü açmadım:D
-
besmele çek başla
bismillah çekince denizler yol olur
-
bence okulun tadını çıkarın derim ararsınız bakın !!!!
-
ya o bişey değil iyicene hırs yapıyosun kopamıyosun çok acayip bişey ya kıl oldum 3 kere sildim cs yi tkrr yükledim ama kurtulmam lazım ya manyaq oldum iyicen beynim sulandı yaa