Covid-19 Testin Pozitif Çıkması
-
cemnet bunu yazdıpompaci bunu yazdıcemnet bunu yazdı
selam dostlar, ufak bi güncelleme geçeyim. O pozitif vakasından sonra 2 tane daha sürüntü testi yaptırdım ve negatif çıktım. Bu esnada herhangi bir rahatsızlık yaşamadım(ateş, nefes problemi vs). karantina boyunca full evde durdum, kurallara uydum. Şimdi maskeyle çıkıyorum. Bana vaka geçiren arkadaşta negatife geri döndü (o kullandığı ilaçların faydalı olduğunu söylüyor). bende ilaçların %50'isini kullandım.
bir çok bölgede seçili özel hastaneler kolayca test yapıyor artık. Şişli bölgesi için florence nightingale acil kısmına bi stand kurmuş, sorgusuz sualsiz/ücretsiz sıraya girene test yapıyor. şüphesi olan varsa kendi ilçe sağlığını arayarak öğrenebilir hangi hastane yakın olduğunu. 1 pozitif 2 negatif olarak eNabız'da kaydım bulunuyor artık. herkese sağlıklı günler diliyorum. 2. dalgada görüşmek üzere :)
hocam daha önce grip aşısı filan yaptırmış mıydın?
7-8 sene önce kadar bi kere yaptırmıştım sanırım hocam
daha önce grip aşısı yaptırnların covid testlerinin pozitif çıktığını duymuştum biyerden de ondan sordum hocam.
-
arkadaslar şu an ateşim var ateş ölçerim yok bilmyrm kaç ama hissedebiliyorum hafif kırgınlık boğazda bişey yok ama az bi derin nefes alma zor gibi .
ne yapsam bilemedim saglk bakanlngı mı arasam 112 mi arasam direk hastaneye mi gitsem
-
antivirus bunu yazdı
arkadaslar şu an ateşim var ateş ölçerim yok bilmyrm kaç ama hissedebiliyorum hafif kırgınlık boğazda bişey yok ama az bi derin nefes alma zor gibi .
ne yapsam bilemedim saglk bakanlngı mı arasam 112 mi arasam direk hastaneye mi gitsem
tabiki evden çıkmadan 112 yi ara.