Covid Sonrası Kalp Krizi Ölümleri
-
Konuyla alakalı görüş belirtmeyecem de bu konular tartışılırken Tahribat seviyesinde tartışılsın aga.
Covid aşılarından sonra kalp krizi vakaları arttı diyen adamı düz dünyacılarla, galaktik anonscularla bilmem ne skim komplo teoricileriyle hemen aynı kefeye koyup konuyu sulandırmaya çalışmak sadece bunu yapan adamı salak gösteriyor.
Ha bir covid aşıları şu şu yaş arasındaki insanlarda kalp krizi oranını arttırdı diyen adam da mynet linki koymasın gelsin bunun istatistikleri, araştırması varsa paylaşsın biz de inceleyelim.
-
u235 bunu yazdı
Konuyla alakalı görüş belirtmeyecem de bu konular tartışılırken Tahribat seviyesinde tartışılsın aga.
Covid aşılarından sonra kalp krizi vakaları arttı diyen adamı düz dünyacılarla, galaktik anonscularla bilmem ne skim komplo teoricileriyle hemen aynı kefeye koyup konuyu sulandırmaya çalışmak sadece bunu yapan adamı salak gösteriyor.
Ha bir covid aşıları şu şu yaş arasındaki insanlarda kalp krizi oranını arttırdı diyen adam da mynet linki koymasın gelsin bunun istatistikleri, araştırması varsa paylaşsın biz de inceleyelim.
Hocam bunu yapanlar ne kadar salak görünüyor onu merak etmiştim. Çok büyük salaklık gerçekten.
-
samaccc bunu yazdı
Bu veriler doğru mu? :)))
-
edit:
hypnot1c tarafından 16/Kas/24 04:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Covid ilk ciktiginda aşı karşıtları içinde böyle tşk geçiyorlardı. Finalde herkes keşke olmasaydik dedi.
Çok uzun yazmaya gerek yok ancak ben arkadaşın tezini savunuyorum bir şekilde birkaç tip aşı insan biyolojisini değiştirdi.
-
Covid19 hastalığı geçiren kişilerde kalp rahatszılığı oluşma riski artıyor.
Bu durum aşı ile ilgili değil. Hastalıkla ilgili.
Covid-19, 2019 yılının kasım ayında başladı. İlk aşamalarda hastalığa yakalanan ve iyileşen insanlar üzerinde araştırma yapıyorlar. Araştırma grubundaki insanlar 2020 yılında covid olmuş olan kişiler. Bazıları normal atlatmış, bazıları hastanede yatmış.
Covid olmuş ama evde yata yata iyileşmiş kişiler, hiç hasta olmayan kişilere göre kalp saglığı açısından 2 kat risk altında.
Hastalığı çok ağır geçiren kişilerse , hiç hasta olmayanlara göre kalp sağlığı açısından 4 kat risk altında.
Mrna aşıları haziran 2021 de çıktı. 2020 de aşı falan yok. Ortada aşı yokken covid19'un kendisinin kalp sağlığına zarar verdiği ispatlanmış.
-----------------------------------------------------
Konudan bağımsız olarak mrna aşılarının zararı var mı onu ilerleyen yıllarda görürüz. Bu kalp muhabbeti aşıdan değil. Covid19 yüzünden.
-
Kaan bunu yazdıu235 bunu yazdı
Hocam bunu yapanlar ne kadar salak görünüyor onu merak etmiştim. Çok büyük salaklık gerçekten.
Kaan aşı olmadı zaten ya
Kaan , Ben aşı karşıtı idik burada bayağı koyu şekilde hatta. Bize söven bile vardı
Kinaye yapmış lol
-
LaNCeLoT bunu yazdıKaan bunu yazdıu235 bunu yazdı
Kaan aşı olmadı zaten ya
Kaan , Ben aşı karşıtı idik burada bayağı koyu şekilde hatta. Bize söven bile vardı
Kinaye yapmış lol
Düzeltme yapalım, aşı karşıtı değiliz test edilmemiş mrna aşılarına güvenmiyoruz.
-
ben de tariqati akilli sanirdim
-
kapitalizmin anavatanı amerika'da bile sağlığın başına aşı karşıtı geldi bizimkiler hala mrna sorgulayana cahil diyor :D
https://www.bbc.com/news/articles/cp3nzp782ejo