folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Covid Sonrası Kalp Krizi Ölümleri

Covid Sonrası Kalp Krizi Ölümleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Konuyla alakalı görüş belirtmeyecem de bu konular tartışılırken Tahribat seviyesinde tartışılsın aga.

Covid aşılarından sonra kalp krizi vakaları arttı diyen adamı düz dünyacılarla, galaktik anonscularla bilmem ne skim komplo teoricileriyle hemen aynı kefeye koyup konuyu sulandırmaya çalışmak sadece bunu yapan adamı salak gösteriyor.

Ha bir covid aşıları şu şu yaş arasındaki insanlarda kalp krizi oranını arttırdı diyen adam da mynet linki koymasın gelsin bunun istatistikleri, araştırması varsa paylaşsın biz de inceleyelim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Konuyla alakalı görüş belirtmeyecem de bu konular tartışılırken Tahribat seviyesinde tartışılsın aga.

Covid aşılarından sonra kalp krizi vakaları arttı diyen adamı düz dünyacılarla, galaktik anonscularla bilmem ne skim komplo teoricileriyle hemen aynı kefeye koyup konuyu sulandırmaya çalışmak sadece bunu yapan adamı salak gösteriyor.

Ha bir covid aşıları şu şu yaş arasındaki insanlarda kalp krizi oranını arttırdı diyen adam da mynet linki koymasın gelsin bunun istatistikleri, araştırması varsa paylaşsın biz de inceleyelim.

Hocam bunu yapanlar ne kadar salak görünüyor onu merak etmiştim. Çok büyük salaklık gerçekten. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Bu veriler doğru mu? :)))

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

edit:

hypnot1c tarafından 16/Kas/24 04:21 tarihinde düzenlenmiştir

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

Covid ilk ciktiginda aşı karşıtları içinde böyle tşk geçiyorlardı. Finalde herkes keşke olmasaydik dedi.

Çok uzun yazmaya gerek yok ancak ben arkadaşın tezini savunuyorum bir şekilde birkaç tip aşı insan biyolojisini değiştirdi.

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

Covid19 hastalığı geçiren kişilerde kalp rahatszılığı oluşma riski artıyor.

https://newsroom.heart.org/news/covid-19-infection-appeared-to-increase-risk-of-heart-attack-stroke-up-to-3-years-later

https://www.nih.gov/news-events/news-releases/first-wave-covid-19-increased-risk-heart-attack-stroke-three-years-later

Bu durum aşı ile ilgili değil. Hastalıkla ilgili.

Covid-19, 2019 yılının kasım ayında başladı.  İlk aşamalarda hastalığa yakalanan ve iyileşen insanlar üzerinde araştırma yapıyorlar. Araştırma grubundaki insanlar 2020 yılında covid olmuş olan kişiler. Bazıları normal atlatmış, bazıları hastanede yatmış.

Covid olmuş ama evde yata yata iyileşmiş kişiler, hiç hasta olmayan kişilere göre kalp saglığı açısından 2 kat risk altında.

Hastalığı çok ağır geçiren kişilerse , hiç hasta olmayanlara göre kalp sağlığı açısından 4 kat risk altında.

Mrna aşıları haziran 2021 de çıktı. 2020 de aşı falan yok. Ortada aşı yokken covid19'un kendisinin kalp sağlığına zarar verdiği ispatlanmış.

-----------------------------------------------------

Konudan bağımsız olarak mrna aşılarının zararı var mı onu ilerleyen yıllarda görürüz. Bu kalp muhabbeti aşıdan değil. Covid19 yüzünden.

lrny.app
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Hocam bunu yapanlar ne kadar salak görünüyor onu merak etmiştim. Çok büyük salaklık gerçekten. 

Kaan aşı olmadı zaten ya

Kaan , Ben aşı karşıtı idik burada bayağı koyu şekilde hatta. Bize söven bile vardı

Kinaye yapmış lol

Kurtlar tasma takmaz....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Kaan aşı olmadı zaten ya

Kaan , Ben aşı karşıtı idik burada bayağı koyu şekilde hatta. Bize söven bile vardı

Kinaye yapmış lol

Düzeltme yapalım, aşı karşıtı değiliz test edilmemiş mrna aşılarına güvenmiyoruz. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

ben de tariqati akilli sanirdim

copy
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

kapitalizmin anavatanı amerika'da bile sağlığın başına aşı karşıtı geldi bizimkiler hala mrna sorgulayana cahil diyor :D

https://www.bbc.com/news/articles/cp3nzp782ejo

He is finding himself.
Toplam Hit: 2264 Toplam Mesaj: 27
covid