folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Covid Sonrası Kalp Krizi Ölümleri

Covid Sonrası Kalp Krizi Ölümleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

torbacının götünde taşıdığı hapları üçer beşer atıyo millet bi sikim olmuyo

hastanede yapılan aşıdan kalp krizi geçiriyosanız aşıya suç atmayın, sizin bünyeniz zayıftır

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Cinsel güç artırıcı ilaçlar gelismis ülkeler de eczanede receteyle satılıyor.

Bizde reçetesiz alabiliyor olmayı bırakın, içindeki etken maddeyi içeren onlarca takviye ve enerji içeceği tekellerde satılıyor yasadışı bir şekilde.

Bunlar sürekli yasaklanip toplatılıyor sonrada baska marka altinda tekrar üretilip getiriliyor raflara.

Yeni nesil çatır çatır sevişiyor sabahlara kadar.

Zaten onceki nesillerle simdiki nesillerin yasam farklılıklarını konusmamiz gerekmiyor mu.

cinsel devrim ve beslenme bozukluğu yabana atılamaz.

tabi lan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

https://www.bbc.com/turkce/articles/crg06mz1gq5o.amp

Almanyada 217 aşı olan 60 yaşındaki adam hala yaşıyor (mrna)

--

Bu konu dışında, bütün komplo teorilerini saçma buluyorum. İnsanların tanrının varlığını sorgularken komplo teorilerine "inanıyor" olmaları bana çok tuhaf geliyor. Hepsi tutarsız geliyor. Daha önce de dedim, düşünsene covid herkesi öldürecek bir virüs değil ama aşı herkese zarar verecek bir şey. Neden covidten korkmuyorsun da aşıdan korkuyorsun? Covidin bir takım kötü niyetli kişilerce çıkartılıp, son anda buna bir çare bulunduğu komplosu neden kimse tarafından ele alınmıyor da mrna komploları ele alınıyor?

İfade etmekte zorlanıyorum bazen ama çok basit aslında, komplo teorilerinin hepsi uydurma, bir inanç içgüdüsü. Kendini nimetten saymak vsvs

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı

kapitalizmin anavatanı amerika'da bile sağlığın başına aşı karşıtı geldi bizimkiler hala mrna sorgulayana cahil diyor :D

https://www.bbc.com/news/articles/cp3nzp782ejo

Edebiyat mezunu adamin MRNA asisi hakkindaki fikirleri sadece siyasidir.  Ayrica kendisinin uyusturucu ( esrar, eroin ve kokain ) tedavisi gormuslugu de vardir. 

Ustelik politikacilarin soyledikleri her seye inandiklarini ve inanarak savunduklarini da dusunmeyin, bizimkiler de sozde musluman, ama muslumanlikla alakasi olmayan basta hirsizlik olmazk uzere her halti isliyorlar.

Toplum da politik oy karsiligi olan her fikrin elbet secilecekler arasinda savunan bir kisim cikiyor.

Ayrica ilac sirketlerinin ` seytan ` olmasi onkabulu uzerine mrna asilarinin da kotu oldugunu savunmaya gunumuzde `genelleme safsatasi` - ` Hasty Generalization ` deniyor. 
    Kisacasi bu yaklasim klasik bir safsatadir.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cihan
    Cihan's avatar
    Erkek

Ne içki içtim ne sigara

Ne kimyasal 

34 yaşındayım 3 sene öncesinde hipertansiyon teşhisi konuldu 

2 biontech oldum.

Irsi olarak da anne baba da tansiyon yok 

7 kardeşiz hiçbirinde bu yok.

wordpress & sözlük
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Ya bi yandan çok cahilce geliyor bana, bir yandan da sağlıkçı arkadaşlar, doktorların anlattıkları kafamı kurcalıyor.

Kaç yıllık akademisyen adam anlatıyor ister istemez etkileniyorum.

Ve o kadar çok şey var ki. Ciddi manada çok şey var.

Neyse oyuna gireyim :D 

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
Toplam Hit: 2263 Toplam Mesaj: 27
covid