[Çözüldü] Ne Yapsam Çözemedim. Lanet Mavi Ekran Hatası
-
HolyOne bunu yazdı
DriverMax indirip onun üzerinden kursana driverları. günde 2 taneyi beles indirmene izin verio, öncelikle intel driverları indir sonra ekran kartı çek.
Ürün yeni olmasa sök, fanları temizle yağla falan diycem de sonra garantiden olursun
Win 8.1 yükledikten sonra yine yapayım hocam ama sanmıyorum hem intelin vs kendi sitesinden indiriyorum hem de microsoft update ten ikisinde de sorun oldu.
Denedikten sonra yine yazarım okuldayım şimdi
-
by_Tet bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
DriverMax indirip onun üzerinden kursana driverları. günde 2 taneyi beles indirmene izin verio, öncelikle intel driverları indir sonra ekran kartı çek.
Ürün yeni olmasa sök, fanları temizle yağla falan diycem de sonra garantiden olursun
Win 8.1 yükledikten sonra yine yapayım hocam ama sanmıyorum hem intelin vs kendi sitesinden indiriyorum hem de microsoft update ten ikisinde de sorun oldu.
Denedikten sonra yine yazarım okuldayım şimdi
win 10 da bir sıkıntı var hocam benim de nvidia ekran kartı laptopta. Win 10 yüklü makinada ekran arada bir donuyor. Ama 2 saniyelik mesela tıkanıyor makina sanki onun dışında video oynuyorsa ses devame diyor. O 2 saniyeyi fast forward yapar gibi kapatıyor hemen. Çözemedim ne yaptıysam olmadı win7 ye geri döndüm. Hani belki benim makina eskidir ondan yapıyordur diye düşündüm (gt 420m var) ama bilemiyorum :/
-
Hocam daha hastaligin ne oldugu belli degil, tedavi bekliyorsun. Bak bakalim sorun neymiş nerdeymis.
Hatanin dokumunu gonder support microsofta çözerler
ozgunlu tarafından 11/Mar/16 12:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Az önce ntoskrnl.exe hatası veren bilgisayarımı format atarak çözdüm. ntoskrnl.exe hatası genelde format ile çözülebiliyor.
-
Bugün kaçıncı gün bilmiyorum. Yine çözemedim. Artık hatanın ekran kartında olduğuna donanımsal olduğuna %100 eminim.
Monster'a mesaj attım. Hafta içi çalışma saatlerimiz vs yazıyordu ama umarım en yakın zamanda geri dönüş yaparlar.
1-2 haftalık kayıp bile çok büyük bir kayıp benim için ne yapacağım bilmiyorum. Bu 2. sorunum monster bilgisayarla diğerinde de ekran komple pembeleşmişti. Ekranı değiştirdilerdi.
Yardım eden herkese teşekkür ederim. Şuan win 8.1 bilgisayarımla yazıyorum herşey stabil ama ekran kartını kullanarak oyun açamam. gömülü kartı da biryere kadar götürüyor.
-
Merhaba hocam,
Geçen gün bir yerde okumuştum, nvidia'nın son sürücüsünde ciddi bir problem olduğu bu yüzden işletim sisteminde çökmelere sebep olabileceği yazıyordu. Sen nvidia'nın sitesinden en güncel BETA sürücüyü indirip kurup denermisin ?
Niye beta diye sorarsan bu hatayı beta sürücü çıkararak çözdüklerini söylemiş nvidia yetkilileri :) Dene bakalım sonuç ne olacak.
Edit : Sürücü imzalanmış. link aşşağıda
http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/99512/en-us
inidirip dene hocam.
AdReNaLiNe tarafından 12/Mar/16 19:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Yeni konu açmadan benimde sorunuma çare bulsanız
bende süreklü mavi ekran almaya başladım, system thread exception not handed diye hata verip reset arıyor, birdefada rtsuvc.sys li hata verdi 3 defa mavi ekran ve teset atıyor sonrasında açılıyor ancak uyku ya geçip açılacagında bile bu şekilde ugraştırıyo
işkemci de açıkken çok yüksek yiyor
-
rtsuvc.sys realtek'in driveri
güvenli modda başlatıp realtek driver'ını sil
daha sonra sitesinden en güncel sürümü yükle
-
driverları silmeden driver booster la güncelledim düzeldi
-
driverleri yeniden güncelle hocam. silmeden