folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder [Çözüldü] Ne Yapsam Çözemedim. Lanet Mavi Ekran Hatası

[Çözüldü] Ne Yapsam Çözemedim. Lanet Mavi Ekran Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

DriverMax indirip onun üzerinden kursana driverları. günde 2 taneyi beles indirmene izin verio, öncelikle intel driverları indir sonra ekran kartı çek.

Ürün yeni olmasa sök, fanları temizle yağla falan diycem de sonra garantiden olursun

Win 8.1 yükledikten sonra yine yapayım hocam ama sanmıyorum hem intelin vs kendi sitesinden indiriyorum hem de microsoft update ten ikisinde de sorun oldu. 

Denedikten sonra yine yazarım okuldayım şimdi

iyibu! yeniden..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

DriverMax indirip onun üzerinden kursana driverları. günde 2 taneyi beles indirmene izin verio, öncelikle intel driverları indir sonra ekran kartı çek.

Ürün yeni olmasa sök, fanları temizle yağla falan diycem de sonra garantiden olursun

Win 8.1 yükledikten sonra yine yapayım hocam ama sanmıyorum hem intelin vs kendi sitesinden indiriyorum hem de microsoft update ten ikisinde de sorun oldu. 

Denedikten sonra yine yazarım okuldayım şimdi

win 10 da bir sıkıntı var hocam benim de nvidia ekran kartı laptopta. Win 10 yüklü makinada ekran arada bir donuyor. Ama 2 saniyelik mesela tıkanıyor makina sanki onun dışında video oynuyorsa ses devame diyor. O 2 saniyeyi  fast forward yapar gibi kapatıyor hemen. Çözemedim ne yaptıysam olmadı win7 ye geri döndüm. Hani belki benim makina eskidir ondan yapıyordur diye düşündüm (gt 420m var) ama bilemiyorum :/

Almanya Fatihi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam daha hastaligin ne oldugu belli degil, tedavi bekliyorsun. Bak bakalim sorun neymiş nerdeymis.

Hatanin dokumunu gonder support microsofta çözerler

ozgunlu tarafından 11/Mar/16 12:52 tarihinde düzenlenmiştir

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Az önce ntoskrnl.exe hatası veren bilgisayarımı format atarak çözdüm. ntoskrnl.exe hatası genelde format ile çözülebiliyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Bugün kaçıncı gün bilmiyorum. Yine çözemedim. Artık hatanın ekran kartında olduğuna donanımsal olduğuna %100 eminim. 

Monster'a mesaj attım. Hafta içi çalışma saatlerimiz vs yazıyordu ama umarım en yakın zamanda geri dönüş yaparlar.

1-2 haftalık kayıp bile çok büyük bir kayıp benim için ne yapacağım bilmiyorum. Bu 2. sorunum monster bilgisayarla diğerinde de ekran komple pembeleşmişti. Ekranı değiştirdilerdi.

Yardım eden herkese teşekkür ederim. Şuan win 8.1 bilgisayarımla yazıyorum herşey stabil ama ekran kartını kullanarak oyun açamam. gömülü kartı da biryere kadar götürüyor.

iyibu! yeniden..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

Merhaba hocam,

Geçen gün bir yerde okumuştum, nvidia'nın son sürücüsünde ciddi bir problem olduğu bu yüzden işletim sisteminde çökmelere sebep olabileceği yazıyordu. Sen nvidia'nın sitesinden en güncel BETA sürücüyü indirip kurup denermisin ?

Niye beta diye sorarsan bu hatayı beta sürücü çıkararak çözdüklerini söylemiş nvidia yetkilileri :) Dene bakalım sonuç ne olacak.

Edit : Sürücü imzalanmış. link aşşağıda

http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/99512/en-us

inidirip dene hocam.

AdReNaLiNe tarafından 12/Mar/16 19:14 tarihinde düzenlenmiştir

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Yeni konu açmadan benimde sorunuma çare bulsanız

bende süreklü mavi ekran almaya başladım, system thread exception not handed diye hata verip reset arıyor, birdefada rtsuvc.sys li hata verdi 3 defa mavi ekran ve teset atıyor sonrasında açılıyor ancak uyku ya geçip açılacagında bile bu şekilde ugraştırıyo

işkemci de açıkken çok yüksek yiyor

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

rtsuvc.sys realtek'in driveri

güvenli modda başlatıp realtek driver'ını sil

daha sonra sitesinden en güncel sürümü yükle

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

driverları silmeden driver booster la güncelledim düzeldi 

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

driverleri yeniden güncelle hocam. silmeden

Emekli
Toplam Hit: 6149 Toplam Mesaj: 33
monster windows 10 mavi ekran nvidia gtx 960m i7 skylake