[ÇÖZÜLDÜ] Siteme Giremiyorum
-
opera yükle, vpn ile girmeye çalış.
-
tor browser la dene yeni register olan domainler hemen tanımayabiliyorı ttnet dnsi, norton dnslerini gir dene birde.
-
Format bitmek üzere 😂
-
Format attığım halde düzelmedi
-
RimPalace bunu yazdı
Hocam sitene bi ping atar mısın? Hangi ip görünüyor. Eski ip ise kullandığın ISP nin DNS sunucularında sitenin DNS i değişmemiştir henüz bekleyeceksin 48 saati bulabilir.
Edit: Hocam birde c:\windows\system32\drivers\etc klasöründe bulunan hosts dosyasında sitenin adını yeni ip adresin ile eşleştirip dener misin?
Yazilimci tarafından 04/May/17 18:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Yazilimci bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
Hocam sitene bi ping atar mısın? Hangi ip görünüyor. Eski ip ise kullandığın ISP nin DNS sunucularında sitenin DNS i değişmemiştir henüz bekleyeceksin 48 saati bulabilir.
Edit: Hocam birde c:\windows\system32\drivers\etc klasöründe bulunan hosts dosyasında sitenin adını yeni ip adresin ile eşleştirip dener misin?
Ping isteği sancargokhan.com anabilgisayarını bulamadı. Adı denetleyip yeniden deneyin.
-
RimPalace bunu yazdıPing isteği sancargokhan.com anabilgisayarını bulamadı. Adı denetleyip yeniden deneyin.
- Chromeda Ctrl + Shift + N ile gizli açıp dener misin hocam.
- bi de beyin fırtınası olsun modem arayüzünden falan site engellenmiş olmasın.
-
joe_black bunu yazdıRimPalace bunu yazdıPing isteği sancargokhan.com anabilgisayarını bulamadı. Adı denetleyip yeniden deneyin.
- Chromeda Ctrl + Shift + N ile gizli açıp dener misin hocam.
- bi de beyin fırtınası olsun modem arayüzünden falan site engellenmiş olmasın.
chrome denendi
modem arayüzüne girmiyom ki :D işim olmuyo
-
bi özet geçelim mi
tarayıcı değiştirdin girmedi : tarayıcıdan kaynaklı değil
ip değiştirdin ya da vpn denedin girmedi : ip kaynaklı değil
pc yi kople formatladın girmedi: çerez block vs değil.
mobil veriden girmeyi dene giriyorsa ki muhtemelen giriyor. yüksek ihtimalle modem ya da internet hizmeti kaynaklıdır. tel den wifi ye bağlan öyle girmeye bakalım modem kaynaklı mı
-
EDIT: Telefondan internet açtım laptop ile bağlandım siteye girdi.
Telefondan modeme bağlanıyorum giriyor, laptoptan modeme bağlanıyorum girmiyor