folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Cpu Kullanımı Sürekli %100

Cpu Kullanımı Sürekli %100

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar acaba arka planda çalışan prolarmı böyle yapıyor diye hepsini kapadım yine tınlamadı hiçbişi yapmıyorum yinede cpu kullanımı sürekli %100 müzik dinlerken bile kasılıyor alet sizce neden olabilir

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

baslat > calistir > msconfig > baslangic > hepsinin tikini kaldir ok'le yeniden baslat

yok hocam benim yüklediğim herşey kapalıykende öyle oluyor

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

ctrl+shift+esc yap cpu en çok ne kullanıor bak ordan gereksiz bişeyse sil gitsin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ClothingStore
    ClothingStore's avatar
    Erkek

Hocam bu sorun bndede vardı bi ara.  su an hala var örneğin youtube da fln video izlerden 2-3 tane acınca kasmaya baslıyor videoda fln donmalar oluyor cpu yükseliyor.

pc özellikleri:  1.2 gb ram 3.0 ghz işlemci

Nike,Adidas,Puma,Abercrombie & Fitch, Gucci, Christian Audigier, Kappa, UGG ve daha bir cok marka burda http://picasaweb.google.com/ClothingStore4216 Ayrıntılı bilgi için: clothingstore4216@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek

Donanım driverları ile ilgili olabilir harddiskinde yavaşlama varsa xp harddiskin aktarım modunu pioya düşürmüştür eski bilgisayarımda bu tarz bir sorun vardı.İşlemci kullanımı tavan yapıyordu.Son dönemde yaptıgın degısıklıklerı sorgulaya yada yaz bi bakalım driver kurulumu program kurulumu donanım değişiklikleri vs.
    Olmadı çak formatı gitsin hacı :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

ctrl + alt + delete yap sonra oradan işlemler de explorer.exe 'nin cpu kullanımına bi bakarmısın hocam

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

buyrun beyler bitek firefoxla jing açıkoda resimi alabilmek için bu arada yeni format attım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

bambam66 bunu yazdı:

buyrun beyler bitek firefoxla jing açıkoda resimi alabilmek için bu arada yeni format attım

Yuh.. Bune la ..

Edit : İşlemler 32 olarak görünüor fotoda.. Ama 10 tane işlem var.. İşlemleri gizleyen bi dalga var. Tarattınmı hoca bi anti ile pc yi ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Tüm kullanıcıların işlemlerini göster'i seç, oradan ilgili işlemi öldür

Blue Screen of Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralsam
    kralsam's avatar
    Erkek

ClothingStore bunu yazdı:

Hocam bu sorun bndede vardı bi ara.  su an hala var örneğin youtube da fln video izlerden 2-3 tane acınca kasmaya baslıyor videoda fln donmalar oluyor cpu yükseliyor.

pc özellikleri:  1.2 gb ram 3.0 ghz işlemci

Hocam çok nadir benim pc de yapıyor sebebide Firefox...

Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur. (Hz Mevlana)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam sistem boşta işlemi var 30-35 götürüyor oneki bileniniz varmi şuan bilgisayarı anti ile taratıyorum

Toplam Hit: 6486 Toplam Mesaj: 30