Cpu Kullanımı Sürekli %100
-
hocalar acaba arka planda çalışan prolarmı böyle yapıyor diye hepsini kapadım yine tınlamadı hiçbişi yapmıyorum yinede cpu kullanımı sürekli %100 müzik dinlerken bile kasılıyor alet sizce neden olabilir
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
baslat > calistir > msconfig > baslangic > hepsinin tikini kaldir ok'le yeniden baslat
-----------------------------yok hocam benim yüklediğim herşey kapalıykende öyle oluyor
-
ctrl+shift+esc yap cpu en çok ne kullanıor bak ordan gereksiz bişeyse sil gitsin.
-
Hocam bu sorun bndede vardı bi ara. su an hala var örneğin youtube da fln video izlerden 2-3 tane acınca kasmaya baslıyor videoda fln donmalar oluyor cpu yükseliyor.
pc özellikleri: 1.2 gb ram 3.0 ghz işlemci
-
Donanım driverları ile ilgili olabilir harddiskinde yavaşlama varsa xp harddiskin aktarım modunu pioya düşürmüştür eski bilgisayarımda bu tarz bir sorun vardı.İşlemci kullanımı tavan yapıyordu.Son dönemde yaptıgın degısıklıklerı sorgulaya yada yaz bi bakalım driver kurulumu program kurulumu donanım değişiklikleri vs.
Olmadı çak formatı gitsin hacı :D -
ctrl + alt + delete yap sonra oradan işlemler de explorer.exe 'nin cpu kullanımına bi bakarmısın hocam
-

buyrun beyler bitek firefoxla jing açıkoda resimi alabilmek için bu arada yeni format attım
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------buyrun beyler bitek firefoxla jing açıkoda resimi alabilmek için bu arada yeni format attım
-----------------------------Yuh.. Bune la ..
Edit : İşlemler 32 olarak görünüor fotoda.. Ama 10 tane işlem var.. İşlemleri gizleyen bi dalga var. Tarattınmı hoca bi anti ile pc yi ?
-
Tüm kullanıcıların işlemlerini göster'i seç, oradan ilgili işlemi öldür
-
ClothingStore bunu yazdı:
Hocam bu sorun bndede vardı bi ara. su an hala var örneğin youtube da fln video izlerden 2-3 tane acınca kasmaya baslıyor videoda fln donmalar oluyor cpu yükseliyor.
pc özellikleri: 1.2 gb ram 3.0 ghz işlemci
Hocam çok nadir benim pc de yapıyor sebebide Firefox... -
hocam sistem boşta işlemi var 30-35 götürüyor oneki bileniniz varmi şuan bilgisayarı anti ile taratıyorum