Cpu Kullanımı Sürekli %100
-
1- Combofix
2- Ccleaner
3- HiJackthis
4- Guru mertebesi.
-
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------
tüm disklerin sistem geri yüklemelerini kapat kapatmadığın zaman virüs kendini geri yükleme noktasına gizler istediğin kadar format at silinmez. dediğim şekilde format at daha sonra güncel driverları yükle sorun devam ederse. kasayı temizle tozlanma olayı buna sebebiyet vermiş olabilir. hazır açmışken cpu üzerindeki termal macunu kontrol et varsa macunu yenile birde dikkat et cpu fanı düzgün çalışıyor mu. donma olayında psu'nunda etkisi olabilir. varsa başka bir psu dene.
Bende geri yükleyi diyecektim ama o aklma gelmedi yani geldi de unuttum:) komik br durum -
muhtemelen svchost.exe %99 lara kadar işlemciyi kullanıyordur. geçici çözüm olarak işlemciyi çok kullanan svchost.exe ye sağ tıkla öncelik - düşük seç böylece o işlem için işlemcideki kullanım %desi düşecektir.
-
benimde boyle uçuyodu cpu cok ısınıyomuş fan yetmıodu buyuk fan aldım duzeldı
-
bu gibi durumlarda ilk bakacanız yer işlemcinin fanı olsun ( şahsen ben öle yapıyorum ) o pislenmişse bilki % 85 ondan dolayıdır
atılan mesajları okumadım aynısını yazan varsa affola .
-
Sistem dosyalarini yenile..Ve pc yi kasmicak antivirus yukle..Önerim Avira AntiVir Personal
-
yunusunal4 bunu yazdı:
-----------------------------muhtemelen svchost.exe %99 lara kadar işlemciyi kullanıyordur. geçici çözüm olarak işlemciyi çok kullanan svchost.exe ye sağ tıkla öncelik - düşük seç böylece o işlem için işlemcideki kullanım %desi düşecektir.
saol hocam denedim işe yaradı -
hocam online oyunlar yapabilir, windows media player yapabilir. oyun connectoru yapabilir.
daha önce bunlarda görmüştüm ben.
-
hocam bende bide internetten video falan açtımmı ses çıkmıyo tarayıcıları sildim baştan yükledim düzelmedi