folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Cpu Kullanımı Sürekli %100

Cpu Kullanımı Sürekli %100

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

1- Combofix

2- Ccleaner

3- HiJackthis

4- Guru mertebesi.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:
    -----------------------------

tüm disklerin sistem geri yüklemelerini kapat kapatmadığın zaman virüs kendini geri yükleme noktasına gizler istediğin kadar format at silinmez. dediğim şekilde format at daha sonra güncel driverları yükle sorun devam ederse. kasayı temizle tozlanma olayı buna sebebiyet vermiş olabilir. hazır açmışken cpu üzerindeki termal macunu kontrol et varsa macunu yenile birde dikkat et cpu fanı düzgün çalışıyor mu. donma olayında psu'nunda etkisi olabilir. varsa başka bir psu dene.

Bende geri yükleyi diyecektim ama o aklma gelmedi yani geldi de unuttum:) komik br durum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusunal4
    yunusunal4's avatar
    Erkek

muhtemelen svchost.exe %99 lara kadar işlemciyi kullanıyordur. geçici çözüm olarak işlemciyi çok kullanan svchost.exe ye sağ tıkla öncelik - düşük seç böylece o işlem için işlemcideki kullanım %desi düşecektir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ganjaboy
    ganjaboy's avatar
    Erkek

benimde boyle uçuyodu cpu cok ısınıyomuş fan yetmıodu buyuk fan aldım duzeldı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

bu gibi durumlarda ilk bakacanız yer işlemcinin fanı olsun  ( şahsen ben öle yapıyorum ) o pislenmişse bilki % 85 ondan dolayıdır

atılan mesajları okumadım aynısını yazan varsa affola .

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Sistem dosyalarini yenile..Ve pc yi kasmicak antivirus yukle..Önerim Avira AntiVir Personal

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yunusunal4 bunu yazdı:

muhtemelen svchost.exe %99 lara kadar işlemciyi kullanıyordur. geçici çözüm olarak işlemciyi çok kullanan svchost.exe ye sağ tıkla öncelik - düşük seç böylece o işlem için işlemcideki kullanım %desi düşecektir.

saol hocam denedim işe yaradı

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

hocam online oyunlar yapabilir, windows media player yapabilir. oyun connectoru yapabilir.

daha önce bunlarda görmüştüm ben.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam bende bide internetten video falan açtımmı ses çıkmıyo tarayıcıları sildim baştan yükledim düzelmedi

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 6488 Toplam Mesaj: 30