Creative EP-630
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------para muhim degil kulaklik aliyorum super olsun diyorsan
sennheiser al derim cx 300 II modeli var, iett nin ikarus otobuslerinde uzun yol giderken bile sanki konserdeymisim hissi veriyor diyebilirim.
disadaki sesi oyle bir izole ediyorki, gayet memnunum.
-----------------------------
Peki hocam fiyat konusuna bir açıklık getirsen. :)
-
kulaklık kalitesi; dinlediğin müziğe,müzik kulağına ve özellikle dinlemek istediğin enstruman'a göre değişkendir diye düşünüyorum;EP 630'u denedim,sennheiser CX300'ü kullandım,şu an AKG K324 P kullanıyorum;hepsi güzel kulaklıklar gerçekten,AKG bütçeni sarsacaktır o yüzden önermiyorum ama Sennheiser ve Creative için tavsiye isteyeceksen Sennheiser'ı öneriyorum,CX300 ün çok uç bi ses kalitesi ve harika bir ses rengi var,ben GG'de semato diye bir satıcıdan almıştım,orjinal ürün satıyor ve gayet ilgili,istersen bi pm gönder ben 60 Lira'ya almıştım kargo dahil,haala satıyor ise şiddetle Sennheiser'ı öneririm.
-
ya kulak içi değilde dj tarzı kulaklık istiyorum bende ne önerirsiniz komple dış dünyadan ilişkimi kesiyim D:
-
ama model önemli ya kullandın mı hiç
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------ama model önemli ya kullandın mı hiç
Koss Porta Pro -
Under konuya bakıyorsan şu konuyu bir taşırmısın? :) Ben genele açmıştım ama Hosting'e gelmiş :D
Lemuria hocam neden Ep-630'un eksi yönleri nelerdir.. -
Lemuria bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------ama model önemli ya kullandın mı hiç
Koss Porta Pro
-----------------------------117 TL diyor ama cidden değer gözüküyor
-
Mylitta bunu yazdı:
Under konuya bakıyorsan şu konuyu bir taşırmısın? :) Ben genele açmıştım ama Hosting'e gelmiş :D
Lemuria hocam neden Ep-630'un eksi yönleri nelerdir..
Buna Creative'in eksisi değilde Sennheiser'ın artısı diyelim;Bass daha dengeli ve ses tam anlamı ile Kristal Ses denen lansmanda :),mesela elektronik müzik'te geçişler su gibi berrak,metal dinliyor isen her enstruman'ı tek tek hissediyorsun diyebilirim,ama EP-630 kötü bir kulaklık diye de algılama bunu , o da güzel bi kulaklık eğer fiyatı daha ucuz ise ve sana daha cazip geliyorsa o da gayet kaliteli bir kulaklık -
Lemuria bunu yazdı:
Mylitta bunu yazdı:
Lemuria hocam neden Ep-630'un eksi yönleri nelerdir..
Buna Creative'in eksisi değilde Sennheiser'ın artısı diyelim;Bass daha dengeli ve ses tam anlamı ile Kristal Ses denen lansmanda :),mesela elektronik müzik'te geçişler su gibi berrak,metal dinliyor isen her enstruman'ı tek tek hissediyorsun diyebilirim,ama EP-630 kötü bir kulaklık diye de algılama bunu , o da güzel bi kulaklık eğer fiyatı daha ucuz ise ve sana daha cazip geliyorsa o da gayet kaliteli bir kulaklık
nekadar ekmek okadar köfte gibi mi ? :)
-
my litta gel birlikte koss porta pro alalım bir hafta sen bir hafta ben kullanırız :D
Toplam Hit: 5976 Toplam Mesaj: 36