Creative EP-630
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
Lemuria bunu yazdı:
Mylitta bunu yazdı:
Under konuya bakıyorsan şu konuyu bir taşırmısın? :) Ben genele açmıştım ama Hosting'e gelmiş :D
Lemuria hocam neden Ep-630'un eksi yönleri nelerdir..
Buna Creative'in eksisi değilde Sennheiser'ın artısı diyelim;Bass daha dengeli ve ses tam anlamı ile Kristal Ses denen lansmanda :),mesela elektronik müzik'te geçişler su gibi berrak,metal dinliyor isen her enstruman'ı tek tek hissediyorsun diyebilirim,ama EP-630 kötü bir kulaklık diye de algılama bunu , o da güzel bi kulaklık eğer fiyatı daha ucuz ise ve sana daha cazip geliyorsa o da gayet kaliteli bir kulaklık
nekadar ekmek okadar köfte gibi mi ? :)
Denebilir : ) ; ama ses ekipmanı alacaksan ve kalite arıyorsan çok uçuk fiyat farkıda yok ise Sennheiser'ı Creative ile kıyaslamak bile yanlış olur : ),şahsen gözü kapalı daha doğrusu kulağı kapalı alınır sennhiser :)) -
senheiser cx300 ile creative ep630 aynı fabrikadanmı çıkıyor? ayrıca aralarında fark var mı? ikisininde dışı aynıda
-
şimdi duruma bir açıklık getirelim =)
cx300 gerçekten çok güzel bir kulaklıktır
ama;
sennheiser cx300ü 1 sene creative ep630 u iki sene kullandım ses seviyesi ve dolgun basslar açısından ep630 daha kalitelidir daha temiz ses verir..
kullanmadan etmeden sadece markaya bakarak yorum yapan sevgili müridler seni yanıltsın istemem
underzero hocam bahsetmiş ses yalıtımından, evet çok güzel ses yalıtımları ama cx300le ep630 un tasarımı zaten 1'e 1 aynı olduğu için o kıyaslamayı yapamazsınız.
şunu da belirtmeliyim cx300 çok daha çabuk eskidi ve ses kalitesini daha çabuk yitirdi ep630 a göre..
sennheiserla creative i karşılaştıramazsınız demiş bazı arkadaşlar ama bu kadar marka bağnazı olmayalım, cx300 sennheiser ın giriş seviyesi kulakiçi kulaklığıdır, hadi cx400 ya da 500 le ep630 kıyaslanmaz deseniz eyvallah diycem..
bu arada ben şu an pioneer cl20u kullanıyorum, 45 liraya aldım, 2 liraya derin tünelli uç aldım taktım, deli gibi memnunum.
kadıköy yazıcıoğlu pasajında ilk kattaki 2000 elektroniğe gidersen ep630 u da cx300ü de 50-55 liraya alabilirsin.yani bana öyle veriyorlar 5-10 lira oynayabilir belki -
o6u2 bunu yazdı:
şimdi duruma bir açıklık getirelim =)
cx300 gerçekten çok güzel bir kulaklıktır
ama;
sennheiser cx300ü 1 sene creative ep630 u iki sene kullandım ses seviyesi ve dolgun basslar açısından ep630 daha kalitelidir daha temiz ses verir..
kullanmadan etmeden sadece markaya bakarak yorum yapan sevgili müridler seni yanıltsın istemem
underzero hocam bahsetmiş ses yalıtımından, evet çok güzel ses yalıtımları ama cx300le ep630 un tasarımı zaten 1'e 1 aynı olduğu için o kıyaslamayı yapamazsınız.
şunu da belirtmeliyim cx300 çok daha çabuk eskidi ve ses kalitesini daha çabuk yitirdi ep630 a göre..
sennheiserla creative i karşılaştıramazsınız demiş bazı arkadaşlar ama bu kadar marka bağnazı olmayalım, cx300 sennheiser ın giriş seviyesi kulakiçi kulaklığıdır, hadi cx400 ya da 500 le ep630 kıyaslanmaz deseniz eyvallah diycem..
bu arada ben şu an pioneer cl20u kullanıyorum, 45 liraya aldım, 2 liraya derin tünelli uç aldım taktım, deli gibi memnunum.
kadıköy yazıcıoğlu pasajında ilk kattaki 2000 elektroniğe gidersen ep630 u da cx300ü de 50-55 liraya alabilirsin.yani bana öyle veriyorlar 5-10 lira oynayabilir belki
Hocam zaten hedefim yazıcıoğlu. Bu akşam gidiyorum.. :) 70 lira para var cebimde. Bakalım. Umarım keleğe gelmeyiz.. :) Diyorsunki Ep-630 tektir biriciktir? :PP
-
Arkadaşlar, Kulaklığı aldım.. N78'e takıp birgüzel test ettim. :) Kulaklık telefona uydu.. Herşey için teşekkür ederim. Bu arada N78'in ekolayzer'ları hakkında bilgisi olan biri yazarsa sevinirim. :)
Toplam Hit: 5973 Toplam Mesaj: 36