Crysis 3 İndirdim Kurdum Ama Exe Yok
-
zamundA dan 14.7 gb lik crysis 3 ü çektim reloaded adı altında geçiyor diye güvendim.indirdi kurdum ama şimdi giriş yeri yok crack dosyasını kopyaladım yine crack den giriyim diye sonuç yok.
-
ms-dos dosyası falanda mı yok ?
-
Niye acele ediyonuz anlamıyorum. World first falan mı olucaksınız. Bırakın skidrow stabil versiyon yayınlasın öyle indirin.
-
yok hocam hiç bir şey
-
Huerfanos bunu yazdı
Niye acele ediyonuz anlamıyorum. World first falan mı olucaksınız. Bırakın skidrow stabil versiyon yayınlasın öyle indirin.
Sidrowmu stabil, güldürme hocam beni. En çok proper yapılan grup skidrow, bir oyunda skidrow ibaresini görürsen 2 kere düşün indirmeyi hatta 1 hafta bekle proper çıkar kesin.
İnanmayanlar bkz.
pes 13
call of duty black ops
football manager 13
Aklıma şimdi bunlar geldi daha bisürü var.
Hocam senin sorununa geline oyunun cracki nereye kopyaladın
crysis3/bin32 altına kopyalaman lazım exeyi orda çünkü oyunu çalıştıran executable lar.
-
Aynısını ben de indirdim çatır öutur oynuyorum şu an.
-
Hocam exe şurada
örnek kurduğun yer
c/programfiles/electronikarts/crysis 3/bin/crysis3.exe burada64 bit işletim sistemi kullanıyorsan
c/programfilesx86/electronikarts/crysis 3/bin/crysis3.exe burada
-
hocam buldum daha konuya gırmeden once crackıde attım ıcınden cıkan ancak ve ancak yesıl bı yazı cıkıyor arapca gıbı :D ama bır tepkı vermıyor sonra... 64 bıt ısletm sıstemı
-
ya müridler konu açılmışken bende soruyum gpu nuz direkt 11i desteklemiyo diyo bir senelik laptop daha ne yapmam lazım?
-
rapidhacker550 bunu yazdıhocam buldum daha konuya gırmeden once crackıde attım ıcınden cıkan ancak ve ancak yesıl bı yazı cıkıyor arapca gıbı :D ama bır tepkı vermıyor sonra... 64 bıt ısletm sıstemı
o yeşil yazıdan sonra girmesi gerek . ekran kartı driverını da güncelle hocam bu arada destekliyor mu ekran kartın dx 11 desteklemesi gerek
-
Ka1nsha bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
hocam buldum daha konuya gırmeden once crackıde attım ıcınden cıkan ancak ve ancak yesıl bı yazı cıkıyor arapca gıbı :D ama bır tepkı vermıyor sonra... 64 bıt ısletm sıstemı
o yeşil yazıdan sonra girmesi gerek . ekran kartı driverını da güncelle hocam bu arada destekliyor mu ekran kartın dx 11 desteklemesi gerek
desteklıyor hocam alet yeni.hp pavilion g6 2212 et 2 gbpaylasımsız.cod black ops 1 ve cod mf 3 2 crysıs 2 sorunsuz oynadm.gta 4 fılan da