folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Crysis 3 İndirdim Kurdum Ama Exe Yok

Crysis 3 İndirdim Kurdum Ama Exe Yok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

onları high da bende oynadım güzel oldu ama crysis 3 de görürsün :)

bu arada crackfix kurun mutlaka yoksa bi yerde bug felan oluşuyor göreve girmiyor gibi şeyler oluyor

0x656e tarafından 02/Mar/13 22:29 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

arkadaşlar yok mu bir çözüm

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    müridler benim soruna çözüm bulsak bi de kurdum herşey tamam oyunu açarken bi siyah reklam geliyo sonra sında da crysıs3 oynayabilmeniz için gpu nuz direktx11 i desteklemesi gerekiyor diyo. ekran kartım güncel direktx 11güncellemesi de var laptopda yeni niye böyle yapıyor sizce

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Gerçekten sikko bir oyun.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ozman yapcak bişey yok müridler cafeye bekliyorum :) ultra high çözünürlükte oynamanın keyfine varmak isteyenleri beklerim:D

ulen ali bi organize etmedin şu müridleri gelip cafede bi keyfle oyun oynasınlar .D

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    hakkaten cok sikko oyun bu kadar debelenmenize gerek yok

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    enesshn18 bunu yazdı
    müridler benim soruna çözüm bulsak bi de kurdum herşey tamam oyunu açarken bi siyah reklam geliyo sonra sında da crysıs3 oynayabilmeniz için gpu nuz direktx11 i desteklemesi gerekiyor diyo. ekran kartım güncel direktx 11güncellemesi de var laptopda yeni niye böyle yapıyor sizce

Hocam olay işletim sisteminde directx11 yüklü olup olmaması değil, ekran kartın directx11 desteklemeyorsa ona dx 12 kursan dahi bir işe yaramaz.

Yani orada yazana göre ekran kartın dx11 desteklemiyor ondan dolayı ilerde (eğer çıkarsa) dx10 güncellemesi gelene kadar oynamanın yolu yok.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    enesshn18 bunu yazdı

Hocam olay işletim sisteminde directx11 yüklü olup olmaması değil, ekran kartın directx11 desteklemeyorsa ona dx 12 kursan dahi bir işe yaramaz.

Yani orada yazana göre ekran kartın dx11 desteklemiyor ondan dolayı ilerde (eğer çıkarsa) dx10 güncellemesi gelene kadar oynamanın yolu yok.

hocam işletim sistemim de win8 acaba ondan da kaynaklanıyo olabilir mi?

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Hocam nfo dosyasını okudun dimi? extradan bir sey yapman gerekiyor belki

طדṮ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

ben skidrowla uğraşmadım blackbox versiyonunu bekledim geçenlerde çıktı onu indirdim 8.5 gb keşke sende öyle yapsadın. Skidrow sorun çıkarıo gerçekten. Bi sitedende 450mblik türkçe paketini indirdim mis gibi oynuyorum :)

Toplam Hit: 2779 Toplam Mesaj: 23