Crysis 3 İndirdim Kurdum Ama Exe Yok
-
onları high da bende oynadım güzel oldu ama crysis 3 de görürsün :)
0x656e tarafından 02/Mar/13 22:29 tarihinde düzenlenmiştir
bu arada crackfix kurun mutlaka yoksa bi yerde bug felan oluşuyor göreve girmiyor gibi şeyler oluyor -
arkadaşlar yok mu bir çözüm
-
müridler benim soruna çözüm bulsak bi de kurdum herşey tamam oyunu açarken bi siyah reklam geliyo sonra sında da crysıs3 oynayabilmeniz için gpu nuz direktx11 i desteklemesi gerekiyor diyo. ekran kartım güncel direktx 11güncellemesi de var laptopda yeni niye böyle yapıyor sizce
-
Gerçekten sikko bir oyun.
-
ozman yapcak bişey yok müridler cafeye bekliyorum :) ultra high çözünürlükte oynamanın keyfine varmak isteyenleri beklerim:D
ulen ali bi organize etmedin şu müridleri gelip cafede bi keyfle oyun oynasınlar .D
-
hakkaten cok sikko oyun bu kadar debelenmenize gerek yok
-
enesshn18 bunu yazdımüridler benim soruna çözüm bulsak bi de kurdum herşey tamam oyunu açarken bi siyah reklam geliyo sonra sında da crysıs3 oynayabilmeniz için gpu nuz direktx11 i desteklemesi gerekiyor diyo. ekran kartım güncel direktx 11güncellemesi de var laptopda yeni niye böyle yapıyor sizce
Hocam olay işletim sisteminde directx11 yüklü olup olmaması değil, ekran kartın directx11 desteklemeyorsa ona dx 12 kursan dahi bir işe yaramaz.
Yani orada yazana göre ekran kartın dx11 desteklemiyor ondan dolayı ilerde (eğer çıkarsa) dx10 güncellemesi gelene kadar oynamanın yolu yok.
-
torpedo_XL bunu yazdıenesshn18 bunu yazdı
müridler benim soruna çözüm bulsak bi de kurdum herşey tamam oyunu açarken bi siyah reklam geliyo sonra sında da crysıs3 oynayabilmeniz için gpu nuz direktx11 i desteklemesi gerekiyor diyo. ekran kartım güncel direktx 11güncellemesi de var laptopda yeni niye böyle yapıyor sizce
Hocam olay işletim sisteminde directx11 yüklü olup olmaması değil, ekran kartın directx11 desteklemeyorsa ona dx 12 kursan dahi bir işe yaramaz.
Yani orada yazana göre ekran kartın dx11 desteklemiyor ondan dolayı ilerde (eğer çıkarsa) dx10 güncellemesi gelene kadar oynamanın yolu yok.
hocam işletim sistemim de win8 acaba ondan da kaynaklanıyo olabilir mi? -
Hocam nfo dosyasını okudun dimi? extradan bir sey yapman gerekiyor belki
-
ben skidrowla uğraşmadım blackbox versiyonunu bekledim geçenlerde çıktı onu indirdim 8.5 gb keşke sende öyle yapsadın. Skidrow sorun çıkarıo gerçekten. Bi sitedende 450mblik türkçe paketini indirdim mis gibi oynuyorum :)