Crysis Ve 3D Analyzer (Gforce - Ati Almak Falan Hikaye Sanirim??)
-
ha bu arada su videoyuda izlemenizi tavsiye ederim
http://www.youtube.com/watch?v=Gir0Fk_PEvA
kullanılan ekran kartı 128MB lik (bellekten paylasımla max 192MB) onboard bir GeForce 8200 GPU yongası..
-
ya kardesim okadar agiriniza mi gitti??? hem Atiye Geforca laf diyen mi var.. ben sistemi benim gib KIL payiyla kacanlar icin en cokta kendim icin yazdim bunu allaa alaa ya?
zaten adamlarin ürettigi malin güzelliginin farkindayim.. benimkisi sadece bi çözüm arayisi okadar! -
crysis i falan bilmemde pc'de en iyi görüntüyü alabilmek için biraz para harcamak gerekli (tüm oyunlar için) ben gittim ps3 aldım her oyun bana göre çıkıyo :D benim sistemimi yenilemek gibi bi sorunum olmuyo mesela.
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------
crysis i falan bilmemde pc'de en iyi görüntüyü alabilmek için biraz para harcamak gerekli (tüm oyunlar için) ben gittim ps3 aldım her oyun bana göre çıkıyo :D benim sistemimi yenilemek gibi bi sorunum olmuyo mesela.
-----------------------------
ps3de korsan oyun yok olm. bir ekran kartı parasına oyun alıyorsun olsun o kadar :D -
züleyhaHAhah :D simdiye kadar 10 tane oyun alsan birak bilmem kac 512MB lik ekran kartindaki görüntü kalitesini VİDEO gibi oyunlar oynardin..
ekran karti gibi bi sorunum olmuyo mesela diyosan ne mutlu sana dostum..
gerci suda var ps3 alan cd parasini pek düsünmez dimi?
Toplam Hit: 4742 Toplam Mesaj: 16