folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Crysis"İ Bilenler Bi Baksın!(Acil)

Crysis"İ Bilenler Bi Baksın!(Acil)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek
    evet yer çekimi olmayan bölüm ama biraz ilerledim böyle duvardan kocaman bir şey tırmanıyor entersan sarı ışıklı borular var kocaman bir yer

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek
    şu bölümün nasıl geçileceğini bilen yok ya???

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

hacım anladığım yerse heryer kararıyo demişsin işte orda yaklaşık 5-10 dakka sabit hareketsiz kal görünmez modunda enerji biterken uzaklaş canavarlardan ışıklar geldiğinde etrafta 100 bin tane o garip yaratıklardan olcak ateş etme bi delik açılcak (yalnış anlaşılmasın :F) ordan çıkıcan video yu izle ve yalnıs hatırlamıyorum paradise lost bölümüne geçiyosuın adı o olsa gerek yine olmadı tam çözüm buluruz sana :D

dünyanın en iyi oyunu : cod4 bana göre

sonra crysis :D

crysis i seriousam gibi yapsalar çok bela olurdu böyle 2 arkadaş öldüre öldüre gidiceksın eşkın :F

oyun beni sardı baya tabi pcnin hakkını vermek lazım her pc high da açamıyo gerçekten adamlar çok sağlam oyun yapmış ama mallık bende türkçe oynamadım orjinal ing oynadım bitirdim uzun sürdü bayada o dedğin bölümde kafayı yedim oyunu siliyodum sonra vazgeçtim :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Bu oyunu mutlaka oynamalıyım :|

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Kaldığın bölümde uçuyorsun yanlıs hatırlamıyorsam her taraf mavimsi büyük bir oda 2 devasal kapı var ve enerji panelleri var!

Orda zürekli armorsuz seffaf bana hıyarı hanımsatan yeşil mavi karısımı yaratıklar geliyor onları vur ama dıkkat et mermileri tasaruflu harça ! 5dk sonra girdiğin kapını karsındaki büyük kapı açılıyor ordan dısarı cıkıyorsun vs.vs.vs. her taraf buz falan filan gerisi kolay zaten...

1 yazmış oyunda sahilde takılmış silah yok muş adamlar zor ölüyormuş vs.

La ben Delta'da 2 kez bittirdim o otunu öküz gibi adamın göğüsüne ateş edersen adam ölmez tabi HEADSHOT atacan hoca

oyunu sinsi oynaman lazım öküz gibi 50 kişi arasına girmeden "sprintell cell" misalli :S

+

mermi falan bittiğinde öldürdüğün adamların silahlarını yerden "F" ile alacaksın :S 

+

merlininkazani.com ya da trgamer.com 'da tam çözümleri olması gerekiyor orda ındex'den bak ! 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    crysis warhead çıkmış la :G
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiGHVoLTaGe
    HiGHVoLTaGe's avatar
    Erkek
    HacKeR_tr bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ya ben bir bölümde takıldım.Mağrada kadını kurtarıyosun tam asansörle yukarı çıkarken mağra çökmeye başlıyor helikopter geliyo kadını kurtarıyolar ama ben kalıyorum ve mağra çıkışı kapanıyor.Sonra yeni bir kapı açılıyor bu uzaylılar mı ne var onların orası baya ilerledim kocaman bir yere geldim bizimki ulan bu ne fln diyo işgalden fln bahsediyor.büyük bir robot benzeri bir şey yukarı çıkıyor ve bir süre sonra kayboluyor onu takip ediyim dedim oda olmuyor bir süre sonra her siyah oluyor duruyo alt tarafta üst tarafta böyle ne yapıcam bilemiyorum bi yardım edin kaç gündür uğraşıyorum
    -----------------------------
    Dost galiba bi ara benimde takıldıım yerde kalmışın kaldıın yere girdiğinde başta ışıklar sönüyo sonra geliyosa ii dinle orda hayatta kalmaya çalış bi süre sonra bi lazer ışığı ordaki büyük kapıları aççak orasıda o bölümün sonu zaten :D hayatta kal oynamya devam et ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mYMusti
    mYMusti's avatar
    Erkek
    arkadaşım ilerde büyük bi alana girceksin bilgisayar gibi bişiler geçtikten sonra ortada bekle bi süre sonra etraf karaınca ortada iki tarafıda açılcak ve rüzgar gibi bişi gelcek o seni götürcek...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek
    bu konuda bana yardımcı olan herkese tesekkur ederım orayı gectım ve oyunu bıtırdım saolun

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    sence oyunun sonunda uçakta kız adama veriyomu :F

Hardcore Gamer - Android Game Developer
Toplam Hit: 3637 Toplam Mesaj: 23