folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder CS 1.6 DM-Herkese Acik Serverlarimiz

CS 1.6 DM-Herkese Acik Serverlarimiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kısa süre öncesinde serverı aldıgımız sıstemnet telekoma olan borcları yuzunden davayı kaybedınce bırcok serverla bırlıkte bızımde serverımız kapandı ve yenı ıp almak zorunda kaldık yeni bir başlangıç:D takım varsa msnı eklersın yaparız bi aralar:D

Asla Asla Deme. . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    gelcem az sonra :D

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirhot
    sirhot's avatar
    Erkek

Humerus bunu yazdı:
    -----------------------------
    Herkesin bakış açısı farklı olur çünkü bazı bebe serverları gibi değil en ufak argodan atılırsın oyundan çünkü çok önem veriliyor bu konuda sunucularda zaten sxe her güncellendiğinde sunucudada güncelleniyor hile gibi bir muamale olamaz lakin öyle bir muamele gördüğünü söylüyorsun :S kaldiki sxe nin sitesinden de takip edebileceğiniz üzere yeni versiyonlar malesef her seferinde kırılıp hileye zemin yaratabiliyor.Herşeyi geçtim bu sıkıntıları daha düzgün bir şekilde dile getirebilirdin ancak konuşma tarzın ve hareketlerin adminlerin ne kadar doğru bir şey yaptığını zaten gösteriyor.Amacım kimse ile polemiğe girmek değil,gelin kendiniz görün.Önyargıya mahal vermemnizi öneriririm.Eğlenceniz bol olsun....

offf edebiyat sözlerinin arkasındakı insan kılıklı yaratıgı gormek ıstıyorum? azcık bi lafın arkadsında kaldıgınızda serverda kullanıcının konusma hakkını alırsınız sonra amx_tsay dan salak salak konusursunuz.ve size bunları yaptıran ayda verdıgınız 60-70 milyonpara peki nedır bu? sırf ego tatmını... gabarı vezir su bu buyuktur saygı gosterılmelı dıyorsunuz eyw dedık... adamlar amx modx ın plug-in lerıyle kendıne 123123123123 HP, duvardan gecme ıznı verıyor daha neyden bahsedıyorsun sen? 

size yazacagım son mesajımdır bu! ve son olarak;

7 senelık C-S hayatımda sizin kadar ezik ve üstüne kendini ilah sanan bi SAKATLAR DERNEGI daha görmedim!

#darkedition.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek

abi bırakın bu cs yi warrock var canavar nickin belli karakterin belli hem level de kasıyorsun bedavaya oynamıyorsun. cs de sabaha kadar adam öldür sabah gir oyuna aynı şey bu öle degil mesela 5 level ol iki ay sonra gir kaldıgın yerden silahlarınla devam et 5 level olarak ayrıntılı bilgi isteyene bi kaç site

www.darkedenonline.org

www.warrockturk.com

www.warrocktr.com

www.warrock.net

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    sirhot bunu yazdı:

Humerus bunu yazdı:
    Herkesin bakış açısı farklı olur çünkü bazı bebe serverları gibi değil en ufak argodan atılırsın oyundan çünkü çok önem veriliyor bu konuda sunucularda zaten sxe her güncellendiğinde sunucudada güncelleniyor hile gibi bir muamale olamaz lakin öyle bir muamele gördüğünü söylüyorsun :S kaldiki sxe nin sitesinden de takip edebileceğiniz üzere yeni versiyonlar malesef her seferinde kırılıp hileye zemin yaratabiliyor.Herşeyi geçtim bu sıkıntıları daha düzgün bir şekilde dile getirebilirdin ancak konuşma tarzın ve hareketlerin adminlerin ne kadar doğru bir şey yaptığını zaten gösteriyor.Amacım kimse ile polemiğe girmek değil,gelin kendiniz görün.Önyargıya mahal vermemnizi öneriririm.Eğlenceniz bol olsun....

offf edebiyat sözlerinin arkasındakı insan kılıklı yaratıgı gormek ıstıyorum? azcık bi lafın arkadsında kaldıgınızda serverda kullanıcının konusma hakkını alırsınız sonra amx_tsay dan salak salak konusursunuz.ve size bunları yaptıran ayda verdıgınız 60-70 milyonpara peki nedır bu? sırf ego tatmını... gabarı vezir su bu buyuktur saygı gosterılmelı dıyorsunuz eyw dedık... adamlar amx modx ın plug-in lerıyle kendıne 123123123123 HP, duvardan gecme ıznı verıyor daha neyden bahsedıyorsun sen? 

size yazacagım son mesajımdır bu! ve son olarak;

7 senelık C-S hayatımda sizin kadar ezik ve üstüne kendini ilah sanan bi SAKATLAR DERNEGI daha görmedim!

Hoca bu sakatlar dernegi derken ne demek istiyosun. Sakat ozurlu beceriksiz aciz anlamindami kullandin ? birgun koltuk degnegine dusersen 3-4 ay seninde gozyaslarini gorurum. bu lafini kesinlikle sil aklindan ote yandan dediklerinde haklisin hoca. Server listesini veren arkadas kus. Bakmada server ezik dolu.Admin yokken kufur ediyolar.aksamustu ordaydim  Pingim 80-90 arasi diye banladi.Asil sebebide o diil tabi cunku ping siniri 150 hadi 100 olsun.Humerus hoca sen serverin nesi oluyosun bilemem ama daha rahat server adresi veriym hoca.Arkasinda durmayacagin server adreside verme bence

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fikrin olumludur yada olumsuzdur ancak bu şekilde seviyesizce beyan edemezsin. Öncelikle seviyesiz tüm kelimelerini sana iade ediyorum. CS serverı zaten tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de ücretini verip alınabilen bir mantaliteye sahip. Bizim amacımız PRO şekilde oyun kasmak değil. Akşam üniversitesinden, işinden, vs. gelen insanlara stress atma platformu sağlamak. İster kendisine hp verir ister silah bunu yargılamak sen dahil kimseye düşmez. Kaldı ki bu sadece adminlerimizin değil kimi zamanda kullanıcılardan gelen istekler ile onlara da sağladığımız bir durum. Yani o an orda ne olması isteniyorsa o. Bu mevzu uzadıkça uzayacak herneyse takılmazsın olur bıter. Her serverın kendine gore vizyonu ve misyonu var. Bizimkine uymuyorsan cok server var takılcak bulursun bir tane... Sen ve senin gibilere zaten OKS gençlerinin yönettiğimaçlarda silahların filan elinden alındığı sunucular daha iç açıcı olur...

Amacımız sadece tanıtım ve bilgilendirme kapımız herkese açık.

Asla Asla Deme. . .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    st_anger_turk bunu yazdı:

Hoca bu sakatlar dernegi derken ne demek istiyosun. Sakat ozurlu beceriksiz aciz anlamindami kullandin ? birgun koltuk degnegine dusersen 3-4 ay seninde gozyaslarini gorurum. bu lafini kesinlikle sil aklindan ote yandan dediklerinde haklisin hoca. Server listesini veren arkadas kus. Bakmada server ezik dolu.Admin yokken kufur ediyolar.aksamustu ordaydim Pingim 80-90 arasi diye banladi.Asil sebebide o diil tabi cunku ping siniri 150 hadi 100 olsun.Humerus hoca sen serverin nesi oluyosun bilemem ama daha rahat server adresi veriym hoca.Arkasinda durmayacagin server adreside verme bence

Görende bu arkadaşa ana avrat küfür ettiğimizi zannedecek. Hangi kelimenin nereye gittiğini bilmeden konuşuyor. Halbuki biz süperiz ya da mükemmeliz havası estirmedik. Hatamızı söyleyen herkezi dinlemeye açığız. Bunu belirttikten sonra yazdıklarına cevap vermek isterim. Sunucularda ping limiti 200 dür. Bununda sebebi diğer kullanıcılar 20 pingde iken 150 ya da 200 civarında pingi olan kullanıcının kendisine frame diye tabir edilen şekilde gelmesi. Bu bir server kararıdır ve kaldı ki pinginiz 80-90 iken kimse sizi banlayamaz. Bununla ilgili bir adet ispat çıkartın yapan admini hemen görevinden aldıralım. Sadece uyarı alırsınız ve kick yersiniz o kadar.

Ben sunucularımızın arkasında durmayacak olsam sizlerle paylaşmazdım (bu arada adminlerden birisiyim). 1-2 olumsuz yorumu lütfen genele yaymayın. Objektif olarak girin görün. Kaldı ki oyuncu toplama gibi bir derdimiz yok. Öyle olsa idi 4. online senemizde olmazdık...

Asla Asla Deme. . .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BoLeRo bunu yazdı:

ya giriyorum da sxe client error check logos hatası veriyo kickliyo

sadece bu serverdada değil bazı serverlardada böyle giremiyom amk

Bu hata genellikle oyunun patch li olmamasından kaynaklanıyor. CS v23 patchi yüklersen eğer sorunun çözülecektir. Bir de masaüstünde oluşan kısayola sağ tıklayıp özelliklere basıp karşına çıkan sayfadan hedef satırındaki -nomaster yazısı var ise onu sildinmi sorun kalmaz büyük ihtimalle...

Asla Asla Deme. . .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kadean bunu yazdı:

xyzw__ bunu yazdı:
    neden?

ayrıcalıkları neler??

Herhangi bir ayrıcalığı yok, gelir oyununu oynar beğenir favorilerine ekler ya da beğenmez gidersin... 

Asla Asla Deme. . .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirhot
    sirhot's avatar
    Erkek

st_anger_turk

tabıkı senın anladıgın anlamda soylemedım.... 

ve seN sıfatsız leymır;

oyuncu toplama gibi bir derdiniz yok!? buraya gelip bu konuyu acmandakı mantık nedır? Siz suanda 3 servera verdıgınız paraya acıyorsunuz ve user toplama derdındesınız eger serverlar full cekıp sızde egonuuzu tatmın edersenız  o zaman vicdanınız rahat ve paranın bosa gıtmedıgını dusuneceksınız...

Hatanızı gosteren herkese acıksanız madem sızın en buyuk hatanız bu oyunu oynamak daha dogrusu oynayamadıgınız ıcın oynamaya calısmak... 

#darkedition.com
Toplam Hit: 3892 Toplam Mesaj: 22