Cs 1.6 Oynayan Kaldı Mı ?
-
Ben de zamanında hem LAN hem de internet üzerinden çok oynardım. Hileciler ortalığa üşüşünce mertlik bozuldu, zira benim elimde ne hileler vardı da, bir defa bile başkaları ile oynarken kullanmamıştım. Benim CS yi bırakmadaki tek sebebim, SXE lerden kaynaklanan hatalardır. İlk versiyonlarından sonra abuk subuk hatalar vererek yoktan yere serverdan atıldığım, daha doğrusu düştüğüm olmuştur. SXE lerin bu sinir bozucu hatalarından ötürü CS yi bıraktım, sildim ve bir daha hiç yüklemedim. Hatta oyunun kur dosyalarını bile kaybettim :P
Eğer sağlam server i olan varsa, birlikte oynayabileceğimizi düşünen ve organize edebilecek olanlar varsa, hatasız olarak kur dosyaları, SXE nin hatasız sürümü, botları ve mümkünse türkçe paketine ihtiyacım var :) Çok şey mi istedim acaba :)
İnternetten sorunsuz oynayabiliriz diyen varsa ben de neden olmasın diyeyim bari :)
-
Her aksam 1-2 saat oynarım . Vazgecemıyorum :)
-
gelin lan gelin :D
95.173.173. 10 ... dan bimnen kaca kadar işte tam bilmiyorum :D
yapacağınız zaman haber verin gelelim kasalım beraber.
-
herkez 1.6 oynuyo
-
bn şimdi işteyim de şimdi akşama bi tahribat kapışması yapalım mı bi server da
-
istedğiniz bi vakitte 10 kişi toplanıp cs 1.6 maç yapabiliriz maç serverinde adminliğim var kuralları bilmeyenlere anlatıırız olmadı normal takılabiliriz ..