Cs 1.6 Oynayan Kaldı Mı ?
-
Hocalar kaldı mı 1.6 oynayanınız hala ben oynamıyorum bir yıldır falan hamlamışızdır baya ama takıldığınız iyi public serverler var mı ? takılalım hep beraber clan olayına falan girelim attıralım tozunu ortalığın. Sıkıntıdan patlıyorum evde yapacak hiç bir iş yok ? :D
-
Şurayıda alakta server falan çıkar kocaman yazarız gelir millet :|
-
Devir source devri, ama aim farkından dolayı 1.6 kolay kolay bırakılmıyor.
-
Tüm herkes oynuyor hala.Source da pek insan yok diye girmiyorum ben maçlarda hep aynı kişilerle oynuyorsun boşuna almış oldum ya arkadaş giriyor benimkinden :) Günde 1 2 saat akşamları oynarım hergünde değil istersen oynarız maça girerim ben ama maç yapmak istersen pmden msnini yolla gireriz birlikte iyi oynayıp oynamaman önemli değil.
-
ben serverlist indiriyorum mygamearea veya oyunyönetici ful iceworld :D takılcaksak gelelim ama bi sw ?
-
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------
ben serverlist indiriyorum mygamearea veya oyunyönetici ful iceworld :D takılcaksak gelelim ama bi sw ?
-----------------------------senin sw kapandımı lan :D ip yaz unuttum ben :D
-
interfector bunu yazdı:
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------senin sw kapandımı lan :D ip yaz unuttum ben :D
--------------------------------------server tutmadı kapattım daha açarsam oyunyöneticisi veya mygamearea serverlistten direk geliyolar servera diğer firmalara baktım da hep boş nerdeyse
-
bende oynuyorum bu aralar
hazır konusu gelmişken bu 16 nın patchlerı var ya hangisini kullanıyonuz? hangisini kullanalım? server a girince versiyon farkından dolayı sorun cıkmıyor mu ?
16 - source arası aim farkı derken yani?
-
bende sardım bu aralar.oynayacaksak varım bende müridler.
-
SyspioniC bunu yazdı:
bende oynuyorum bu aralar
hazır konusu gelmişken bu 16 nın patchlerı var ya hangisini kullanıyonuz? hangisini kullanalım? server a girince versiyon farkından dolayı sorun cıkmıyor mu ?
16 - source arası aim farkı derken yani?
-----------------------------1.6 da v23 kullan hatasız sorunsuz
ve 2 oyunuda oynarım aim farkı felan yok
-
her gece 1-2 gibi hep girerim başka oyun sarmıyor