Cs Go‘Cular Bir Bakabilir Mi Lan Sorunu
-
Hamallik etmeyin hamachi ya da muadili bir program kurun bilgisayarlariniza. Hamachi sayesinde ikiniz de ayni local agdaymis gibi gorunur boylelikle lan game oynayabilirsiniz. CS Go da denemedim ama diger oyunlarda oluyordu boyle.
-
1049 bunu yazdı
Hamallik etmeyin hamachi ya da muadili bir program kurun bilgisayarlariniza. Hamachi sayesinde ikiniz de ayni local agdaymis gibi gorunur boylelikle lan game oynayabilirsiniz. CS Go da denemedim ama diger oyunlarda oluyordu boyle.
aynı ağdaki adamlara hamachi mi kurmasını öneriyorsun?
-
iki bilgisayarıda ağ ve paylaşım merkezinden ağ üzerinde görünür yapın veya home network seçin
firewall'ları kapatın
böyle deneyin. olmazsa. csgo server kurun locale ikinizde ona bağlanın
-
KAAMOS bunu yazdı1049 bunu yazdı
aynı ağdaki adamlara hamachi mi kurmasını öneriyorsun?
Dikkat etmemisim ayni agda olduklarina :D
Soyle yap o zaman hocam.
Sv_Lan 0 yaz konsola oyundayken sonra map degistir. sonra da arkadasin connect ip:27015 ile baglansin oyuna
kaynak: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2917700
-
ARKADAŞLAR YAPTIĞIM İŞLEMLER AŞAĞIDA TEKRAR YAZIYORUM.
sv_lan 1
status
diğer pc çıkan ip için
connect 192.168.......:27015
bağlanamıyor 10 kez denemesine rağmen bağlanamıyor yazıyor ekranda.
Lobi kurup oynuyoruz ama vpn olduğu için ping sıkıntısı oluyor.
-
rapidhacker550 bunu yazdı
ARKADAŞLAR YAPTIĞIM İŞLEMLER AŞAĞIDA TEKRAR YAZIYORUM.
sv_lan 1
status
diğer pc çıkan ip için
connect 192.168.......:27015
bağlanamıyor 10 kez denemesine rağmen bağlanamıyor yazıyor ekranda.
Lobi kurup oynuyoruz ama vpn olduğu için ping sıkıntısı oluyor.
Hocam bi de benim bi ustte dedigim yontemi dener misiniz ise yaradigini soylemisler de sayet olmazsa cs go nun dedicated server plugini gibi biseyi vardi steamde onu kurabilirsiniz