folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Cs Go‘Cular Bir Bakabilir Mi Lan Sorunu

Cs Go‘Cular Bir Bakabilir Mi Lan Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hamallik etmeyin hamachi ya da muadili bir program kurun bilgisayarlariniza. Hamachi sayesinde ikiniz de ayni local agdaymis gibi gorunur boylelikle lan game oynayabilirsiniz. CS Go da denemedim ama diger oyunlarda oluyordu boyle.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek
    1049 bunu yazdı

Hamallik etmeyin hamachi ya da muadili bir program kurun bilgisayarlariniza. Hamachi sayesinde ikiniz de ayni local agdaymis gibi gorunur boylelikle lan game oynayabilirsiniz. CS Go da denemedim ama diger oyunlarda oluyordu boyle.

aynı ağdaki adamlara hamachi mi kurmasını öneriyorsun?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

iki bilgisayarıda ağ ve paylaşım merkezinden ağ üzerinde görünür yapın veya home network seçin

firewall'ları kapatın 

böyle deneyin. olmazsa. csgo server kurun locale ikinizde ona bağlanın 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    KAAMOS bunu yazdı
    1049 bunu yazdı

aynı ağdaki adamlara hamachi mi kurmasını öneriyorsun?

Dikkat etmemisim ayni agda olduklarina :D 

Soyle yap o zaman hocam.

Sv_Lan 0 yaz konsola oyundayken sonra map degistir. sonra da arkadasin connect ip:27015 ile baglansin oyuna

kaynak: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2917700

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

ARKADAŞLAR YAPTIĞIM İŞLEMLER AŞAĞIDA TEKRAR YAZIYORUM.

sv_lan 1

status

diğer pc çıkan ip için

connect 192.168.......:27015 

bağlanamıyor 10 kez denemesine rağmen bağlanamıyor yazıyor ekranda.

Lobi kurup oynuyoruz ama vpn olduğu için ping sıkıntısı oluyor.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    rapidhacker550 bunu yazdı

ARKADAŞLAR YAPTIĞIM İŞLEMLER AŞAĞIDA TEKRAR YAZIYORUM.

sv_lan 1

status

diğer pc çıkan ip için

connect 192.168.......:27015 

bağlanamıyor 10 kez denemesine rağmen bağlanamıyor yazıyor ekranda.

Lobi kurup oynuyoruz ama vpn olduğu için ping sıkıntısı oluyor.

Hocam bi de benim bi ustte dedigim yontemi dener misiniz ise yaradigini soylemisler de sayet olmazsa cs go nun dedicated server plugini gibi biseyi vardi steamde onu kurabilirsiniz

Toplam Hit: 1918 Toplam Mesaj: 17