Cs Müridleri Bi Bakarmısınız?
-
evet hocalar yine ben :) benim eski cs yi silip gidip üşenmeden yeni cs cd si aldım ve pc ye kurdum.kurulumunda hiç bir sorun yok oyunun açılışında da bir sorun yok ama hangi bölümü ve ya konsolu tıkladığım zaman karşıma aynen şu yazı çıkıyor (seçilmiş olan opengl çözünürlü ekrankartınızca) desteklenmiyor ne yapmam gerekiyor tekrar sölüyorum pc işletim sistemi vistadır ve pc yenidir asus pspl2 sistemini aldık...
-
lan o kadar tbt de cs oynayan var hiç birimi yardım etmez...
-
hacı csyle alakası yok ekran kartıyla ilgili bişey. Ona da bişey söyleyen olur bekle hele
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------
hacı csyle alakası yok ekran kartıyla ilgili bişey. Ona da bişey söyleyen olur bekle hele
-----------------------------doğru sölüyo arkadaş
-
Eskide cs çalışıyordu şimdi çalışmıyor gibi bir anlama geliyor bu mesaj. Opengl ile ilgili hata veriyorsa 1.5 veya 1.6 dır bu cs. Muhtemelen ekran kartı sürücün yüklü değildir onu indir ve kur düzelir..
-
Ayarlardan Directx olmadı software yi dene
-
Tayok bunu yazdı:
Eskide cs çalışıyordu şimdi çalışmıyor gibi bir anlama geliyor bu mesaj. Opengl ile ilgili hata veriyorsa 1.5 veya 1.6 dır bu cs. Muhtemelen ekran kartı sürücün yüklü değildir onu indir ve kur düzelir..
ekran kartı yüklü olmasa diğer oyunlar çalışmazki hoca sadece cd ilk defa böle hata verdi -
canerator bunu yazdı:
diretcx i yükledin mi sorun çözülceni sanmıyorum ama yükliyim bi... -
diretcx linli olan varmı hocalar ya googleye yazdım ama 69 mb mı bu program...
-
blue_leader bunu yazdı:
canerator bunu yazdı:
diretcx i yükledin mi sorun çözülceni sanmıyorum ama yükliyim bi...
optionsataki ayarlardan bahsediyo :D -
blue_leader bunu yazdı:
diretcx linli olan varmı hocalar ya googleye yazdım ama 69 mb mı bu program...
-----------------------------http://download.microsoft.com/download/6/4/c/64c3d3d6-c5da-47eb-9db4-86e45b9f579e/directx_mar2008_redist.exe
Toplam Hit: 1817 Toplam Mesaj: 16