CS:GO Logitech G300 Makro Anlatımı
-
PanxeR'in bu konusundan sonra kesin benim mouse'da yapar böyle şeyler diye düşündüm az çok ucundan yapabiliyormuş :)
http://www.tahribat.com/Forum-A4tech-Bloody-V7-Anti-Recoil-Mause-Test-189867/
Belki kullanan vardır yardımım dokunursa ne ala.
Logitech'in kendi sitesinden edinebileceğiniz basit bir programı mevcut:
http://www.logitech.com/tr-tr/support/gaming-mouse-g300?osid=14&osid=14&bit=64

Programı kurduğunuzda sistemde yüklü olan oyunları ve o oyunlar için ayarlanmış bazı komutları gösteriyor. CS:GO için Eğilme, sis atma, motolotf vb.
Komutlar penceresinin yanındaki artı sayesinde yeni fonksiyonlarda ekleybiliyoruz.
Ben iki makro oluşturdum ikiside gayet basit ama düşünceme göre işlevsel olabilecek makrolar.
1. Sniper
"Kayda Başla" butonuna bastıktan sonra arka arkaya iki kez "Q" tuşuna basıyoruz. Daha sonra kaydı durduruyoruz ve tuş vuruşları alanına sağ tıklayarak tıklama ekle diyoruz ve en üste bir sol tuş tıklama ekliyoruz. Daha sonra gecikmeleri gösterilen şekilde ayarlayıp kaydediyoruz. İşlem bu kadar.

2. Anti-Recoil-Rapidfire
Bu daha da basit aslında önce "Kayda Başla" diyerek herhangi bir tuşa bastıktan sonra kaydı durduruyoruz. Sonra bu tuşların yerine sol tuş aşağı ve sol tuş aşağı eylemlerini ekleyip, diğerlerini diliyoruz. Tekrarlama seçeneklerinden basılı ikeni seçip gecikme değerini giriyoruz. Ben farklı değerler denedim ama en uygunu bu sanırım siz kendinize göre delay ayarlarsınız.

Ne işe yarar bunlar derseniz;1. Anti-Recoil Video
http://yadi.sk/d/VdGOTNCeGuGgB
http://yadi.sk/d/7pkkAAlBGuGnZ
2. Sniper Video
http://yadi.sk/d/2fcV3R6mGuGoE
İyi eğlenceler.
-
benim 20 liralık maus'da bile bu olay var da.
şimdi iki tane macro hazırlamışsın
bunu yapınca oyunda hep aynı silahla oynamak zorunda kalmıcaz mı ?
örneğin sniper modu her silaha gitmez? habire onu mu değiştirip duruon alt tab yapıp ?
edit:
cem yılmaz gene haklı çıktı ya la? kullanma klavuzuna bi bakam dedim Türkçe metin:
Çalışmıyorsa pcye reset atın dışında bişi yok amk :D
YekteranBaymedir tarafından 29/Oca/14 06:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Awp kullanırken q ya basmanın amacı ateş ettikten sonra dürbünün açık kalmasını önlemektir.Devamlı q-q yaparsanız her vuruşunuzdan sonra, ard arda çıkan adamları veya ct baseden a-long'a bakıyorsunuz oradan a-plant'e geçmeye çalışan adamları sürekli q-q yaparak vuramazsınız.Çünkü siz fark etmeseniz bile bu q-q size zaman kaybettirir.q-q'nun kullanım yerleri farklı noktalardaki adamları vurmaktır zoom açıkken aim alma hızınız düşer zoomu kapatarak daha rahat aim alıp zoom açıp vurabilirsiniz.
Recoil ile ilgili de şöyle birşey söyliyeyim, dikkat ettiyseniz macro kullanılmadan daha seri bir şekilde ateş ediliyor ama macro kullanıldıktan sonra ateş etme hızı düşüyor.Bu size şöyle bir zarar verir karşınızda m4a1-s'i sağlıklı bir biçimde kullanabilen varsa sizde de ak-47 varsa kesin olarak siz macro kullanırken m4a1-s kullanan sizi öldürecektir.Zaten m4a1-s in fire rate'i ak-47'den fazla bu size çoğu silahta dezavantaj sağlıyabilir.Bu tarz programlar veya mouse macroları yerine profesyonel oyuncuların "How to spray with ak-47..." gibi rehberlerini izlerseniz daha sağlıklı adam vurabilirsiniz.Spray olarak bahsettiğim şey mermilerin sekme noktalarını fark etmişsinizdir her silahta farklı noktalara seker bazısı yukarıya yay olarak bazısı aşağıya yay olarak seker spray hangi tarafa sekiyorsa onun tersine doğru aim'inizi çekmektir.
Bu arada arkadaşımız uğraşmış yapmış emeğine sağlık ama bana göre bu tarz uygulamalara bel bağlamamak lazım.
Dip not:Kesinlikle bu yazdıklarımı konuyu baltalamak için yazmadım bilgilerimin belki biraz yararı olur diye yazdım.
-
valla ben DPI tuşuna şu otomatik tık tık yapanı koydum.
tabanca ile adam vurmak kolaylaşıyor :D
ama karşında iki kişi var, hayvanlar gibi tarasan öldürcen belki ama tık tık ateş ederken ağzına veriyolar namluyu :D
tabancada kesinlikle kullanırım ben bunu, inşallah ban falan yemem :D
-
Daft bunu yazdı
valla ben DPI tuşuna şu otomatik tık tık yapanı koydum.
tabanca ile adam vurmak kolaylaşıyor :D
ama karşında iki kişi var, hayvanlar gibi tarasan öldürcen belki ama tık tık ateş ederken ağzına veriyolar namluyu :D
tabancada kesinlikle kullanırım ben bunu, inşallah ban falan yemem :D
Mouse'un belleğine kaydettiği için yemessin heralde ne hileler kullanıyorlar overwatchta izliyorum onlar bile uzun süre kullanıp rütbelerini yükseltiyorsa bir macrodan dolayı kimse ban yemez
-
bende bellek oldugunu sanmıyorum hacı, logitech g100 20 liraya aldım :D
-
Daft bunu yazdı
mousem şekil yolumdan çekil :D adam cs go da esiyor önünü alamıyoruz :D
-
Daft bunu yazdı
Ben g300 için demiştim ama :D
-
costantin bunu yazdıDaft bunu yazdı
mousem şekil yolumdan çekil :D adam cs go da esiyor önünü alamıyoruz :D
o 40 yılın başı bi defa olur hacı abi :D
ben bi ranked maçta 1. olduysam karşı taraf aşırı noobtur
-
Cizik atalım hacı :)
-
agalar mause değiştirince ne kadar önemli oldugunu anladım , yakında gösterdiği performans yüzünden logitch sponsor olacak dafta tek bireşy yazsalar yeterli , logitch den önce , logitech den sonra diye :)
Bu arada haberiniz olsun sizde de aynımı bilmiyorum ben 3 macro arası geçiş yapabiliyorum oyundan çıkmadan 1. mod ile sniper ve bomba kurma 2. ve 3. macro ile geri kalan tüm pistoller ve taramalı silahlar için.
macro oldugu zaman bomba kurmada ve sniper ateşinde sorun çıkıyor.