Csoynayin.Com Açıldı. C-S 1.5 Online Gaming
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
Öncelikle yanlış anlama .. Çömezliğin kalkana kadar site kurallarına dikkat etmeni tavsiye ederim :) . Çömez olmayan üyeler için hacım vs gibi kelimeler kullanma :) hocam müridim yada müride diye He site sorumlularına üstad diye seslen . sakın yanlış anlama uyarı olarak soylüyorum yine kelimeleri katlediyorsun :S xD | hepimiz bi aileyiz konuşmanı yaparken güzel bir şekilde dile getir ;)
-----------------------------yok artık Ali Sami :W
-----------------------------@ cyb3rt1m3
Ne alaka? Hacım da der hocam da der kardeş de der aga da der.Cılkını çıkarmayın işin.Hiç yoktan problem yaratıyorsunuz.
Hocalar Ben buraya üye olacam diye ne cektim bi bilseniz Şaka maka ama :D 2 seneden fazLa :) ( forum kurallarından sınav oldum arkadaşta ey gidim ey sükür Bu aile'nin icinde yer aldık ) napim Tik oldu . uyuzluğum kendime :) xD -
sen gibi biri ollur tabi forum kurallarından sınav qqweqeqeqwe :D
-
edit :D
-
csoynayin oynamazsaniz doverim.com
-
bir şey soracağım diyelim ben bir oyun kurdum başkası connect benimipno şeklinde benim kurduğum oyuna girebilir mi? yoksa bu cs serverleri ap ayrı bir olay mı?
-
bir ağa yada internete sahipsen kendin kurabilirsin kendi krdugun pc nin ip sini karsı tarafa verirsin connect seninip yi yazip girebilir ağda boyle olr cogunlukla. nette ise port acman gerekir yine ip ile olur.
-
Drawlord bunu yazdı:
bir ağa yada internete sahipsen kendin kurabilirsin kendi krdugun pc nin ip sini karsı tarafa verirsin connect seninip yi yazip girebilir ağda boyle olr cogunlukla. nette ise port acman gerekir yine ip ile olur.
port açık zaten port açık olmasa cs oyun serverlerine nasıl girebileleim modemden ayarladım onuda server için başka port açılıyorsa bilemem onu ben oyunu kurdum o anki ip adresimi verdim diyelim oda bağlanıp direk girebilir yani benim oyuna öylemi oyuna aynı ağdan zaten ip yazmaya gerek kalmıyor çıkıyor listede kurduğu oyun -
@ port açık zaten port açık olmasa cs oyun serverlerine nasıl girebileleim modemden ayarladım onuda server için başka port açılıyorsa bilemem onu ben oyunu kurdum o anki ip adresimi verdim diyelim oda bağlanıp direk girebilir yani benim oyuna öylemi oyuna aynı ağdan zaten ip yazmaya gerek kalmıyor çıkıyor listede kurduğu oyun
port otomatik acık gelir modemden zaten 1 tane onla internete girersin o degil dedigim server icin ozel kurulan 27005 portu yada 27005 2 sidir. internetten bu portları acıp ip ni werip oynarsın nettede işte o dedigin gibi yada karşı tarafın ip adresini yazip girersin fark etmez :) başka cs ile ilgili bütün sorularınızı sorabilirsiniz bu arada :D
-
edit :D
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------@ port açık zaten port açık olmasa cs oyun serverlerine nasıl girebileleim modemden ayarladım onuda server için başka port açılıyorsa bilemem onu ben oyunu kurdum o anki ip adresimi verdim diyelim oda bağlanıp direk girebilir yani benim oyuna öylemi oyuna aynı ağdan zaten ip yazmaya gerek kalmıyor çıkıyor listede kurduğu oyun
port otomatik acık gelir modemden zaten 1 tane onla internete girersin o degil dedigim server icin ozel kurulan 27005 portu yada 27005 2 sidir. internetten bu portları acıp ip ni werip oynarsın nettede işte o dedigin gibi yada karşı tarafın ip adresini yazip girersin fark etmez :) başka cs ile ilgili bütün sorularınızı sorabilirsiniz bu arada :D
hocam modemden sonradan açtım o portu pc direk ip den çıkış yapmıyordu benim pc den ağ var bir kaç kişi kullanıyoruz aynı bağlantıyı modemden kendi bilgisayarın 192 li ip sine açtım o 2700 bilmemneli portu öyle girebildim şuan açık desem kanka ip adresim bu kuruyorum girebilir bnu öğrendiğim iyi oldu işte o zaman server satın almaya gerek kalmıyor. ip adresim statikse birde değişmez kendi web sitemden bir sub a atadım mı benim ip yi tamamdır cs1.serdar.com buyrun girin her akşam saat 5 de kuracağım serveri hesabı
doğrumudur drawlord hoca iyice emin olmak maksatlı soruyorum tekrardan :)